Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdekes szituációba "estem" és nem tudom mit tegyek. Mi lenne a jó döntés?
A kérdésem az lenne, hogy megláttam egy lányt igazából azt sem tudom hogy van barátja vagy nincs.
Egyedül annyit tudok róla hogy ált. suliba évfolyamtársam volt, ezt haverom mesélte mert neki osztálytársa volt
Itt a helyi fagyizóban dolgozik pultosként.
a lényeg az hogy nekem nagyon megtetszett ez a lány és komolyan mint valami 15 éves gyerek azt se tudom most mit csináljak. Nem nagyon járunk egyforma helyere mert még nem igen láttam vagy elkerüljük egymást.
És pár hete megtaláltam facebookon be is jelöltem ő visszaigazolt és arra gondoltam legalább ott el elinditanék egy beszélgetést vele.
Nem randira hívásra gondolok csak egy ismerkedős beszélgetést kezdeményeznék.
Ezzel nekem az a bajom én komolyan mondom ilyet a 28 évem alatt nem csináltam soha én mindig előben szoktam odamenni beszélni, de itt nem nagyon van meg a lehetőségem erre.
Szerintetek jó ötlet ott megkeresnem és valami jó nem is tudom beszéd indítót tudnátok?
Ha 28 éves vagy vagy menj oda a fagyizóba és mondd meg!
De jó hogy látlak, emlékszel egy suliba jártunk. Meginnál velem valamikor egy colát?
Ennyi!
Vagy hagyd a fenébe!
Igen én is így szeretném csak az a baj ebbe a fagyizóba dolgoznak vagy 10 pultos és akkor még lehet keveset is mondok és nem tudom kiszámolni mikor van ő, már voltam bent nem is egyszer, de sosem sikerült összefutnom vele.
Ezért gondoltam így mert valamit kezdeményezni kellene már.
Egyébként általánosba volt évfolyamtársam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!