Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a helyes döntés szerintetek egy ilyen szituációban?
12 év után a Likner nevű társkeresőn végre már van egy kis előrelépés az ismerkedés terén. A lényeg,hogy egyidejűleg több nővel is ismerkedtem és egy kivételével az alábbiak történtek:túl komolynak tart; egyelőre mindenképpen barátkozni szeretne;3-4 naponta jön válasz vagyis nem fektet bele kellő energiát;ghosting...
Most pedig van egy 18 éves anyuka egy 2 hónapos babával,akit 3 hét beszélgetés után elhívtam randira és ennyi év után ő volt az első aki igent mondott rá. De a gyerekét nem tudta lepasszolni még egy 1-2 órás randi erejére sem most hétvégére.Ez fent álló tényező lesz szerintem egy kicsi gyermek mellett sűrűn.
Állítása szerint tett érte,mert körbe telefonálta a baráti körét,de most nem jött össze a gyermekére valaki más tudjon vigyázni.
Ennek fejében zárjam le az ismerkedést úgyis,hogy jól kijövünk? Rajta kívül potenciális hölgy, aki a barátságnál többre is nyitott sajnos nincs...
27/F
Te tudod. Igazából nincs jó döntés, csak döntés van. Majd X év távlatából kiderül.
El tudod fogadni a lányt gyerekkel együtt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!