Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk, szerintetek mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, szerintetek mennyire anyagiasak a lányok?

Figyelt kérdés
Mennyire költesz rá egy hónapban?
ma 13:57
 1/9 anonim ***** válasza:
30%

Kegyetlenül.

És persze leírják, hogy nekik nem fontos a lóvé, de ha nincs kocsid, és nincs lakásod, meg manapság 600+ fizud, le sem köpnek.

ma 14:02
 2/9 anonim ***** válasza:
90%

Volt akire nem kellett költenem. Ha meghívtam valamire rosszul érezte magát mert neki nem volt munkája és nem tudta viszonozni.

Volt olyan aki majdnem követelte már az elejétől, hogy a körmöst pillást én fizessem neki MERT az nekem is jó mert megbámulják az utcán mellettem és akkor milyen jól érezhetem én magam ettől.

Volt olyan is akire az elején nem költöttem, nem is volt vele probléma de amint elkezdtem mindig venni/vinni valamit akkor kb. ez ilyen alapnak lett nála tekintve szóval hozzászokott és a végén már mondhatni követelte, hogy ha találkozunk akkor márpedig nekem kötelességem venni neki valamit.

Teszem hozzá, hogy amiket én kaptam azok (szülinap, névnap, karácsony) együttesen nem érték el 1 év alatt a 20.000 forintot. Mindig csak a testi dolgokkal fizettek.

ma 14:06
 3/9 anonim ***** válasza:
40%

A fiatal lányokkal (20 év körül) van tapasztalatom. Ők nem anyagiasak.

De szerintem(!) 30 felett ez megváltozik, mivel akkor már családot akarnak, és nyilván olyan helyre akarnak szülni, ahol van pénz. A feminizmus nem segített, mert a nők gondolkodásából nem sikerült kiszedni azt a klasszikus hozzáállást, hogy a férfi a pénzkereső. Egy 21. századi nő ugyanúgy gondolkodik, mint egy 18. századi nő.

ma 14:09
 4/9 anonim ***** válasza:

Nem az a gond, ha egy lány..., vagy fiú!!!, anyagias, és ez alapján választ párt.

A gond az, ha ezt nem mondja el nyíltan, és ami a legfőbb gond, ha sulis vagy pályakezdő rácoktól vár el olyan életszínvonalat, amit NAGYON SOK, felnőtt férfi sem tud előteremteni, vagy csak hitelekben úszva. Szóval amikor a fiatal srác a BMW-ben feszít, és saját lakásra visz, akkor az vagy bűnöző, vagy bérli, vagy apuci fizeti. ESETLEG, TALÁN, sztárfocista vagy feltaláló IT-s, ami 1.000.000 -ból 1.

ma 14:39
 5/9 anonim ***** válasza:
84%
Maximálisan azok.
ma 15:58
 6/9 anonim ***** válasza:
Eléggé úgy tűnik.
ma 16:21
 7/9 anonim ***** válasza:
30 felett már nem feltétlen a pillást meg a körmöst várják a nők, hanem terveket. Összeköltözés és házasság után meg alap a közös kassza.
ma 17:02
 8/9 anonim ***** válasza:
7. Alap??? Ja, a számlák és közös dolgok szintjéig. De beb@fna, ha 34 éves, anyám után, a csajom mondaná meg, hogy vehetek-e magamnak órát, vagy elmehetek-e kipróbálni valami új sportot, és erre kuncsorognom kelljen a SAJÁT keresetemért.
ma 17:56
 9/9 anonim ***** válasza:
Innen lehet tudni, hogy nem volt még egészséges kapcsolatod. Közös kassza esetében mindenki arra költ, amire szeretne, a nagyobb dolgokat meg megbeszélik a felek. Ez nem kuncsorgás, hanem kommunikáció és társas viselkedési alapok.
ma 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!