Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ennyire gáz burgerbe menni randizni kuponokkal? Miért ilyen anyagiasak a mai nők?
Első két randira normális helyre vittem, komolyan azt várja el, hogy húszezreket költök rá naponta-kétnaponta mindig?
1430-ért volt kupon az alkalmazásban, whopper meg whopper junior burgonyával, üditővel. Nem hagyhattam ki.
Végig durcizta az egészet, neki nem kuponos kaját vettem, hanem amit kért, ő még kávézni is akart, meg desszertezni, de nem is ez a baj!
Még tette a megjegyzéseket, hogy na mi van, ilyen szarul keresnek manapság az informatikusok?
De egyébként nem ez volt a randi fő állomása, sétáltunk a belvárosban, csak betértünk az ottani burgerbe.
Vélemények?
Úristen, burgerbe randizni? Ha engem ilyen helyre vitt volna a srác, azonnal otthagytam volna. Itt nem az anyagiasságról van szó, de a burger egy rettentően sz..r hely és egészségtelen.
Az meg kész vicc, hogy kuponnal fizettél.
Látszik, hogy anyád és apád nem tanított meg téged az illemre.
Randizol, nem a haverokkal vagy.
A randi teljesen más.
Ilyen szánalmas p1nákra ne fecséreld az időd. Mit érdekli, hogy kuponnal fizetsz? Még ott se kellet volna lennie a kasszánál amikor fizetsz, hanem leül és foglal helyet vagy direkt felmérte az anyagi helyzeted? Meg még be is ugat. Hát úgy otthagytam volna mint a pinty. Hülye pitsa...
Jaja burger nem egy palota, de kényelmesen lehet beszélgetni. (Néha 1-2 burgertől meg még senki nem kapott 30 évesen szívrohamot.) Már ha valakit érdekelsz is és nem csak a buxád vastagsága.
Itt tényleg nem a pénzről van szó, hanem arról, hogy egy randin voltál.
Nem illik randin Mekibe vinni valakit. Lehet, csak nem illik.
A gyorsétterem nem randihelyszínnek van kitalálva.
A kérdező írja , hogy sétálgattak a városban, és úgy mentek be a helyre. Gondolom a lánynak sem volt ellenvetése.
De egyébként szerintem hagyd ezt a lányt. Később csak gondjaid lehetnek ebből.
B+ kérdező, te csak a két véglet között tudsz gondolkodni? A kettő között nincs semmi?
Ja, és ki mondta, hogy randi alatt kell kajálni? Egyen mindenki otthon és kész. Ha meg valaki éhes, akkor vegyen magának, vagy ha a pasi gáláns, akkor fizesse ki a csajnak, de nem kötelező randin étterembe menni.
Képzeld f..szkalap, párom tesco-ban dolgozó érett férfi. Szóval nem aranyásó a párom.
De tőled még egy utcaseprő is kulturáltabb ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!