Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elutaztam külföldre családlátogatásra édesanyámmal amire a párom nem tudott jönni. 3hétre jöttem el azóta ő minden hétvégén inni volt haverokkal meg eltűnt nem keresett. Ködösít egyfolytában. Mi lehet?
Leissza magát vagy talan drogozik nem tudom. Legutóbb azt mondta ivott és haza ment aludni kidőlt. Én meg külföldről aggódtam hogy mi lehet. Másnap nem mondott semmit.
Következő hétvégén is leitta magát és össze vissza beszélt, aztán engem hibáztatott hogy én biztos bulizni mentem külföldre.
Nem mondja el hol volt és kikkel és mit csináltak.
Elmegyek 3 hétre és ez van. Mi lehet? Mit tegyek? Ez normális?
Azt mondja kocsmázni voltak de reggel 8kor ért haza állítása szerint de ezt se mondta el csak amikor már sokadjára kérdeztem.
Mingha nem lenne anyja. Ez arra vágyik hogy majd vki mindig visszafogja hogy ne zülljön el?
Nem jatszanék megmentőt meg dirigáló anyát az bbiztos.
En minden pasimat hagyom hogy azt csinal amit akar, ha akar mehet bankot rabolni is dílerkedni is ittasan is vezethet, mert NEM VAGYOK AZ ANYJA!
És feltételezem hogy tudja mit csinal miket kockáztat!
Es amikor pedzegetik azt mintha engem a másik nem érdekelne es azért sz.rom le(még rám akarnák kenni hogy én nem fogom a kezét milyen sz.r vagyok..), azt szoktam csak mondani hogy bízom benned annyira és tartalak annyira hogy mindent ésszel csinálsz tudod mit csinálsz tisztában vagy a kockázatokkal es ugy vállalod csak be. Es tudom hogy nem vagy hülye. Ha drogot árulsz nyilván azt is "okosan".Illetve nem is tudlak tudlak hülyének nézni.
Ergi ha sittre kerül vagy épp agyonverik, ő b.szta el akkor, nem én.
Egyik exem is kérdezte nekem miert vicces az ha ittasan vezet?(nyilván azon agyalt hogy nem féltem őt? Még szabályosan engem kért számon..)
Szetintem nem ertett semmit abbol amit erre válaszoltam.
- 1. Hogy nézem annyiba hogy még csukott szemmel is tudna vezetni(profin és biztonsággal vezet nagyon)
- 2. Amikor megláttam hogy ugy jön randira (nem akart találkozni de nekem ő nagyon hiányzott igy miattam csakazért is beült kocsiba mikor totál kész is volt és eljött♡)es megláttam ahogy megáll leparkol ajto nyit es elkezdett hányni, hogy bakker ez a belépés egy randira velem hát ezen komolyan csak röhögni lehet nincs még egy ilyen pasi aki képes lenne randira igy megjelenni🤣
Aztán mivel még így is jobban vezet mint én...igy mikor beültem hozzá se vettem át a kormányt inkább mert még igy is az a biztosabb ha inkabb ő vezet es az lenne a halálkockázat ha én vezetnék..
Egyetlen számból nagy valószínűséggel meg lehetne tippelni az igazat... ez pedig, hogy hányszor szexeltetek hetente. Ha ez 3 alatt van akkor rossz hírem van, ha pedig legalább 3, akkor jó eséllyel nem kell aggódnod, csak a gőzt ereszti le :)
Kíváncsi vagyok lesz-e erre akár csak egyetlen zöld értékelésem :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!