Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Párom elment inni a fiúkkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom elment inni a fiúkkal és kattog az agyam. Miért vagyok ilyen idióta?

Figyelt kérdés

Légyszi térítsetek már észhez, tudom, hogy tök hülye vagyok, hisz ismerem a barátait, benne is bízom, már egy éve együtt vagyunk, mégis idegeskedek. Általában minden idejét velem tölti, mindenhova együtt megyünk (közös baráti társaságunk van mert régen mi is barátok voltunk), most elment inni két haverunkkal és nonstop hülyeségek jutnak az eszembe.

Irogatni nyilván nem akarok neki, ő szokott magától írni óránként kb, hogy minden okés, merre járnak stb.

2019. okt. 23. 21:28
 1/8 anonim ***** válasza:
18%

Nem vagy hülye! Aki óránként ír, az megcsal! Nagyon biztos!

l, 23

2019. okt. 23. 21:30
 2/8 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem hagyjad hagy igyon. Foglald el magad. Persze ha egy ido utan irsz neki vmi olyasmit h mar nagyon vagysz ra hogy hazaerjen es magaeva tegyen az nem baj:)
2019. okt. 23. 21:30
 3/8 anonim ***** válasza:
95%

Csak szokatlan a helyzet. :) A barátom az első fél évben, mialatt együtt voltunk, kétszer ment inni a barátaival. Az elsőhöz nem volt kedvem, a másikra meg azért nem mentem, mert tanulnom kellett és hozzád hasonlóan kattogtam, mert annyira megszoktam, hogy mindig ketten vagyunk és ketten megyünk.

Ne gondolj bele túl sokat. Nem csal meg. A helyedben én megkérném, hogy szóljon előre, hogy tudj te is valami programot tervezni a barátnőkkel vagy úgy szervezd a feladataidat, hogy abban az időben valamivel foglalkozz.

2019. okt. 23. 21:41
 4/8 anonim ***** válasza:
85%
Micsoda tragédia. Gyere, szerelmeskedj velem, addig sem kattogsz. 🙂
2019. okt. 23. 22:16
 5/8 anonim ***** válasza:
92%
"ő szokott magától írni óránként kb" Beteges!!!
2019. okt. 23. 22:20
 6/8 anonim ***** válasza:
Én is ideges lennék, de nem azért mert megcsalna, hanem hogy minden okés!
2019. okt. 23. 23:32
 7/8 anonim ***** válasza:
54%

Nem vagy hülye. Én párom régen minden hétvégen éjjel ment,de ő dolgozott csak technikus volt.(szórakozó helyeken.)

Rendesen piált is,drog is volt...Volt,hogy felhívott éjjel,de nem emlékezett erre másnap. Érdekes módon amikor ezt csinálta volt olyan,hogy 3-4hónapig nem volt szex sem. Sztem ő ott dugott azzal,aki hagyta magát. Otthon pedig a "nem hiszem el,hogy a szex a legfontosabb,semmi más nem lényeg ..Nekem most ilyen időszakom van,hogy nem a szexen jár az agyam...blabla" Sok vita volt,nekem sem járt volna azon az agyam ha dugok,csak mással... no mindegy.

Az embernek megfordulnak dolgok az agyában,oke,hogy bízol benne,én is bíztam,mindenki próbál bízni,de azért ne vakon.

2019. okt. 24. 05:15
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha iszik azt én sem szeretem, olyankor én is ideges vagyok, de ha csak lógnak a haverral azzal nincs bajom.
2019. okt. 24. 07:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!