Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Boldogabb életem lenne ha évek óta lenne párkapcsolatom?
Szerintem ott bukik az elképzelés, hogy barátnőtől nem lesz hirtelen tökéletes az életed, miközben barátnő nélkül se lesz valaki szomorú és magányos.
Életed attól lesz jó, hogy folyamatosan teszel a javulásért és az apróbb dolgoknak is képes vagy örülni. Barátnő maximum az egyébként is jó, kiegyensúlyozott életed segít még jobbá tenni.
Ha viszont nem vagy boldog, barátnőtől nem fog megoldódni a problémád (szorongás, önbizalomhiány, cselekvőképtelenség, kommunikáció készség, egy személytől várni, hogy boldoggá tegyen és megoldjon helyetted minden problémát stb).
Most voltam osztálytalálkozón, pont azok a legboldogtalanabbak, akiknek hamar lett hosszú kapcsolatuk, mindet megcsalták, utolsó években csak gyilkolták egymást, csak a csok miatt vannak együtt, apuka nem segít semmit a gyerekkel stb.
Nehogy azt hidd, hogy a hosszú kapcsolat egyenlő a boldogsággal, 90%-ban rohadtul nem. Én teljesen kivirultam az évek alatt a szingli lét + laza pasizgatás kombó mellett. Semmi gondom az életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!