Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen kapcsolat ?
Az egész úgy indult, hogy én gyermekelhelyezési perben vagyok.... Ami eleve nagyon megterhelő a számomra lelkileg. És akkor múlt szombaton jött egy levél az igazságügyi pszichiátertől, hogy minden szempontból alkalmas szülő vagyok... De anyuka ellennevelése miatt a lányom az anyukához jobban kötődik, engem pedig elutasít.
ezért a gyerekem kötődése az anyjához erősebb mint hozzám.
És e miatt alkalmasabb szülőnek találja az anyukát, mint engem..
Nagyon kibuktam ezen. Mert mit fog erre szólni a bíró ehhez? Hogy évek óta harcolok, küzdök a gyerekemért és vége lesz. Hétvégi apuka leszek várhatóan..
Szóval kiborultam nagyon. lementem és vettem egy sört,aztán leültem egy padra.
Erre oda huppant mellém ez a csaj fülig érő szájjal.
Amit tudni kell róla hogy ő egy nagyon szép csaj, sőt inkább gyönyörű szép . de 18 éves, és néha mikor itt van a kislányom eljön velünk moziba, játszótérre, főzőcskézni is szoktunk, vagy kutyust sétáltatni. De én sokkal idősebb vagyok,ezért nem kezdtem ki vele soha. Csak szerettem hogy a lányom 9 éves meg ő ilyen jól kijönnek mint barátnők.
Szóval vigyorgott, kérdezte mi van velem hogy vagyok... De én megszoktam már hogy a nőket ilyesmi dolgok mint amit leírtam, ezek a nagyon súlyos lelki törések és veszteségek nem érdeklik, taszítják őket.
Ezért vettem neki is innivalót. Elvittem sétálni, tesztelve ezzel hogy velem jön e.
Közben egyre ittassabak lettünk.
Aztán néztem hogy úristen milyen nagyon szép csaj ő. Milyen jó illata van és semmi gondja vele hogy én fogom a kezét és így megyünk.
Igazából hét közben is szoktam rá gondolni elég sokat már hetek óta.
Aztán eljött egy pont hogy elfogytak a szavak a sztorik és csak ültünk.
Odahajoltam megcsókolni de zavarba jött és elfordította a fejét.
De én ugyanott maradtam, semmit se mondva. Ekkor rám nézett és először megpusziltam a száját, aztán már benne volt és visszacsókolt.
Nem jött fel hozzám és aznap én sem akartam erőltetni őt. Hazakísérem. Ott újra csókolóztunk. Meg ismerem a muterját is és elmondta nekem hogy még szűz a lánya.
De tegnap már igen, feljött. Taliztunk, feljött és le feküdtünk, nagyon jó volt. Azóta is itt van velem.
Viszont nekem még sose volt ilyen nagy korkülönbséges kapcsolatom.
De a hónapok alatt az együtt tøltött napok és élmények alpján ő szeret velem és a kislányommal is lenni. Szeretik egymást, és lehet hogy én is őt. És tegnap óta ő is felszabadult és már nem játszik, hanem egyértelműen kimutatja hogy vonzódik hozzám.
Szerinted?
21. De nem akartam megtartani egyiket se.
Tudod létezik egy ilyen élethelyzet, hogy nagyon sza rul vagy, és sokkal jobb egy kedves készséges nővel együtt lenni aznap este, mint egyedül az elviselhetetlen magánéleti problémáddal... Hogy nincs veled a kisgyereked és hogy minden erőddel ellened nevelik azt a lényt, aki ölelve futott mikor érte mentél az oviba.
És ők pont ugyanígy voltak vele mind.
Ezért vagyok baráti viszonyban az összessel.
Nem pedig úgy, hú mehdugtál, de kapcsolatra nem kellettem.
Amúgy pedig az ügyvédemmel és egy erre szakosodott jogásszal megtámadjuk az igazságügyi pszichó elfogult szakvéleményét.
Ideköltözött hozzám.
Az anyjának is elmondta. Toporzékolt a muterja, Messengeren írt mindenféle fenyegetéseket...
Aztán lehiggadt, beszéltem vele és arra kért, hogy vigyázzak a lányára.
Ez csak azért fontos mert ő beteg. KB 1 éve van vissza.
25.
4es stádiumú rákos.
Nem tudok ehhez mit hozzáfűzni...
Csak azt, hogy itt a gyönyörű nagylánya, aki most velem van, és akit alkoholistaként nevelt fel.
Ezért a csaj gyakorlatilag semmit se ért a világból.
Az élet működéséből.
Pedig egy nagyon jó humorú, kedves okos csaj ő.
De... Ebben nőtt fel.
Züllött ge cik közt.
Ami nyomot hagyott benne, nem kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!