Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vajon tetszem neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon tetszem neki?

Figyelt kérdés
Adott egy srác, legyen Béla. A párommal együtt vagyok 3 éve, de már a szakítás szélén állunk. Nyáron egy társaság miatt találkoztunk Bélával akit már egyszer valahol láttam, de ahogy ránéztem megtetszett nagyon. Úgy éreztem flörtölt is velem, de lehet csak kedves volt. Majd egyszer véletlen összefutottam Bélával, mosolygott , talán zavarban is volt, de én is (levehető volt). Aztán nyáron volt egy buli, ahol azt mondta hogy milyen gyönyörű vagyok, megölelt, és megfogta a kezemet is. Beszélgettünk is egész sokat. Viszont egy másik lánnyal is hasonlóan viselkedett, lehet az alkohol volt az oka. Nem tudom mit tegyek. Ráírni nem merek. Szerintetek ? 20l
okt. 2. 14:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Meg akar dugni
okt. 2. 15:02
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Mit tégy? Növessz gerincet és szakíts! Aztán Bélázgass ha Bécike meg akar dugni. Szívesen.
okt. 2. 15:08
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Meg egy társfuggo és ribizli. Gratula, hogy 20 évesen itt tartasz. 30 évesen ki leszel a férfiaktól teljesen. XD
okt. 2. 15:13
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommenteket! De honnan veszitek, hogy csak szexelni akar ? Komolyan érdekel, nem vagyok tapasztalt. A szakítás adott lesz.
okt. 2. 15:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!