Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez most burkoltan célzás volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most burkoltan célzás volt arra, hogy felesleges lettem az életében? Vagy mást jelent?

Figyelt kérdés

Van egy nő, akivel már évek óta barátkozunk, találkozunk, összefutunk, és segítek neki időnként, amiben megkér.

Nem rég szintén segítettem neki. Közben elmondta, hogy volt egy férfi, aki mostanában vallott neki szerelmet. Azt mondta, esélytelen, hogy legyen köztük valami. Le is koptatta, ignorálta, ha igaz a történet.

Én már többször tettem neki vallomást az érzéseimről. Mindig falba ütköztem, és elmondta, hogy nagyon kedvel, mint embert, mint jóbarátot. A minapi esetet követően az motoszkál a fejemben, hogy lehetséges-e, hogy amibe beavatott eset, az valójában nem egészen fedi a valóságot? Mármint szerintem nem utasította a férfit, csak azért mondta el így, mert érdekelte a reakcióm, hogy hogyan reagálok, és próbálta finoman adagolni nekem, hogy ő ténylegesen foglalt lesz hamarosan.

Mit gondoltok erről?

Köszönöm előre is!

okt. 2. 13:57
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Baromi jó "barát" vagy ha kételkedsz a szavaiban, de amúgyis hiszen nem barátkozni akarsz vele. Minek a "barátság" amikor nem akar tőled párkapcsolatot?
okt. 2. 14:02
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

"próbálta finoman adagolni nekem, hogy ő ténylegesen foglalt lesz hamarosan"

Ha már egyszer elutasított, miért finomkodna most?

okt. 2. 14:02
 3/7 A kérdező kommentje:

Mindkét válaszolónak szeretnék válaszolni.

Én elfogadtam ezt a barátságot kettőnk között. Jó is vele, működik. A baj az, hogy azt érzem, nem szeretne megbántani, ezért nem mondta ki nyíltan, hogy mi a valóság, mert tudom, hogy kölcsönösen szeretjük és tiszteljük egymást annyira, hogy nem szeretnénk, ha másiknak rossz lenne.

okt. 2. 14:06
 4/7 anonim ***** válasza:
69%
Nem értem, hogy az első elutasítás után miért próbálkoztál újra és újra?!
okt. 2. 14:08
 5/7 A kérdező kommentje:
Megmagyarázhatatlan számomra is. Tudod, harmadik válaszoló, ennyire még senkit szerettem mint őt. A családommal jónak mondhatom a viszonyomat, de még őket sem.
okt. 2. 14:11
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Térj már észhez. Milyen "barátság" ez amikor a szerelem kategóriában vagyunk? Járni akarsz vele stb. Míg ő nem. Jó lesz neked hallgatni ömlengeni a pasijáról, együtt látni őket ölelkezve? Ő meg milyen "barát" amikor tudja, hogy többet akarsz tőle és mégis "barátkozik" veled? Hát egy nulla ha nem bánja, hogy szenvedsz miatta. A helyedben befejezném ezt a "barátságot", kiheverném őt és ismerkednék más nőkkel. Berakott téged "barátzónába" és te hagyod. Nem kéne.
okt. 2. 14:12
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Ezt hívják reménytelennek. El fog menni az időd fölöslegesen, és senki nem adja vissza. És mikor rájössz ugyanott leszel... kell keresni valaki mást.

Ezt nem leszólásból mondom. Kellene keresned már most egy normális nőt, aki viszonoz. Ebből sose lesz semmi. Őt békén hagyni, elfelejteni, és megszakítani radikálisan a kapcsolatot. Ezt a npt sem tartom korrektnek, hogy nagyon jól tudja hogy odavagy érte, és ő nem zárja le, sőt kihasznál.

Te hívnál segíteni egy csajt akivel tisztáztátok hogy nem lesz semmi, mert neked felejtős, de tudod hogy ő viszont szerelmes, és reménykedik? Gondolom nem.

Ha legalább barátként szeretne ez a csaj, akkor távolságot tartana tőled, hogy te tovább léphess.

Az ilyen kapcsolatok csak viszik az időt. Nem kell Terézanyának lenni, és embereken segíteni. Keress olyan társat, aki vonzódik, és viszont szeret. És amikor meg lesz, akkor fogsz rájönni, hogy ez a csaj nem volt hozzádvaló.

okt. 2. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!