Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak részéről ha mindig néz, még ha messze is vagy, a szemedbe is, de nem mosolyog, az lehet célzás arra, hogy nem "jössz be"? Tehát direkt komolyan néz?
Az emberek nem mindig azért csinálnak dolgokat, hogy kifejezzenek vele valamit. Legalábbis nem szándékosan / tudatosan. Azon az oldalon a cikk arról szólt, hogy leginkább úgy lehet megkülönböztetni a konzervatívot a liberálistól, hogy ha beszélgetsz az illetővel, és a tekinteted közben hirtelen elugrik az ő arcáról, mondjuk mellé, vagy a háta mögé, akkor a liberális megfordul, és megnézi, hogy mit nézel mögötte, a konzervatív viszont továbbra is mereven rád szegezi a tekintetét, és a szemedbe néz.
Szerintem ez azzal függ össze, hogy a konzervatív ember egy lényegesen szűkebbre szabott, ma már eléggé merevnek számító "rendszerben" gondolkodik, ahová ő mindent az annak megfelelő "fiókba" sorol be. És ettől a rendszertől ő nem tágít. A liberálisnak viszont az a célja, hogy a világgal való kapcsolatteremtés tágítsa a látókörét, és ő is fejlődjön ezáltal. A woke-gender-neomarxisták NEM liberálisak, még mielőtt valaki azzal jön, hogy ezeket akarom piedesztálra állítani, ők SZÉLSŐBALOSOK, és kb. ugyanolyan "hívők", mint azok, akik vallásosak.
Szóval én ilyen szituációban arra aszociálnék (és persze simán lehet, hogy tévedek), hogy az illető éppen azt vizsgálja tüzetesen, hogy megfelelek-e a fejében az ideális nőről alkotott képnek.
Vagy egyszerűen nem mosolygós típus.
Én is ismerek olyanokat, akik nem nagyon mosolyognak, nem mutatják ki az érzelmüket, közben pedig rendesek, kedvelnek is.
Én pont ezt szoktam csinálni.
Miért?
Mert még pár évvel ezelőtt néztem videókat, és azt mondták, hogy húzzuk ki magunkat, nézzünk a másik a szemébe séta közben, mert ilyen egy ALFA.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!