Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes ferfiak! Ti orultok ha egy no bujik,olelget titeket ?
Figyelt kérdés
szept. 29. 17:01
1/13 anonim válasza:
Én még nem szerelmesen is szeretek bujcizni
2/13 anonim válasza:
A férfiaknak is vannak érzéseik...bármilyen furcsa.
Nem mind gonoszok érzéketlen f**aszfejek vagyunk.
Szóval igen.
3/13 anonim válasza:
Igen, jól esik.
De tudod van a férfiaknál is az amikor kell az “Én idő” is mint a nőknél, néha picit békén kell hagyni. Csinálod! de ne 0-24.
4/13 anonim válasza:
1es! Ugye nő vagy, esetleg meleg? "Bujcizni"
5/13 anonim válasza:
Istenem, nincs rá jó magyar szó, akkor legyen cuddle-ölni
8/13 anonim válasza:
Bárcsak, csak hát én senkinek sem lellek
9/13 anonim válasza:
Legalább egyszer nagyon szeretném majd én is megtapasztalni az életben.
10/13 anonim válasza:
Itt a nem kellek senkinek, de nem is fogok tenni ,hogy kelljek valakinek ,inkább incel sablont aggatok magamra tagok találkozója.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!