Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Megismertem egy lányt, akibe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megismertem egy lányt, akibe bele tudnék szeretni. Miután csókolóztunk, beszélgettünk, egyértelműen mondta, hogy nem akar kapcsolatot, kötődést. De úgy érzem, szexelne. Én szeretnék kötődést, szerelmet. Mit csináljak, hogy a végén ne én szenvedjek?

Figyelt kérdés

szept. 27. 23:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

De ne haragudj már…ha valaki belemegy egy szexkapcsolatba valakivel, akitől többet akar, akkor ne a másik félre fogja már, ha össze lesz törve a szíve. Ilyen esetben az a hülye, aki belemegy a dologba, miközben nagyon jól tudja, hogy nem lesz ebből több, csak reménykedik. A saját hülyeségét ne a másik félre fogja már, aki tök őszintén és egyenesen megmondta, hogy nem akar többet szexnél.

“ majd lenyomsz egy ilyen storyt ahol gyakorlatilag a férfi volt a rossz mindenben szerinted :D”

Ezt a részt nem tudom értelmezni. Sehol semmi rosszat nem írtam róla, csak azt, hogy nem jött be a teste. De az, hogy valaki ezt nem képes elfogadni és belátni, hogy “oké, nem jöttem be neki, mert van rajtam 15 kg túlsúly”, hanem tökéletesnek hiszi magát és azzal hárít, hogy a másikban keres mindenféle nemlétező lelki gondokat...teljesen felesleges. El kell fogadni, hogy nem kellhetünk mindenkinek.

szept. 28. 10:40
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, persze, a csak szex akkor a legjobb, ha másnap reggel elengedheted, nem is találkoztok többet. De itt a csak munkatársam, ugyanannál a cégnél dolgozik, s ez bonyolítja a dolgot, nem tudnám csak úgy elengedni érzelmileg, ha szex is lenne, mert látnám, találkoznék vele óhatatlanul
szept. 28. 12:26
 13/13 A kérdező kommentje:
a csaj munkatársam
szept. 28. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!