Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megérzed azt, ha valakivel kölcsönösen vonzódsz? Akár úgy, hogy nem is beszélgettek?
Igen.
Nem tudom, hanem érzem.
Jó érzéssel tölt el.
Ez engem is foglalkoztat.
Mert honnan tudhatom, hogy nem csak elképzelem magamban? Amúgy abból szoktam "tudni", ahogyan egymásra nézünk. Az ember szeme olyankor beszédes, de az egész arckifejezése is olyan olyan. Sokszor zavarba is jövök, onnan tudom, hogy hoppá, ez most nem olyan volt, mint mikor ránézel egy zsák krumplira, valamit előidézett bennem. No de hogy a másikban mi történik ilyenkor, sosem tudhatom pontosan.
Szuperek vagytok, nem számítottam rá hogy értelmes válaszokat kapok. Engem is most azért foglalkoztat ez, mert én is most olyan helyzetben vagyok, ahol a szemek árulkodnak, csak nem tudom beképzelem-e vagy tényleg igaz.
Mert pl. van egy kedves öreg néni munkatársam, akit mindenki szeret, vicceskedik, aranyosan is viselkedik, de kb. 2.napom már láttam az arckifejezésén, hogy nem bír. A pillanatnyi fintorok - amit megfigyeltem hogy nem mindenki irányába küld -, egyes megmozdulásai, megszólalásai és ahogy rám tud nézni... Kívülállóként nem venné észre az ember, de én tudom. Ezért is sejtem, hogy talán nem csak képzelődök
4. Válaszoló vagyok.
Én egyébként megbízok a saját ilyen jellegű megérzéseimben. Sőt sokszor úgy gondolom hogy teljesen átlátok egy-egy
emberen. De egy adott ponton aztán teljesen elbizonytalanodom.
4. Jó emberismerőnek tartom magam. Sokszor bebizonyosodik, hogy a megérzéseim helyesek adott személyekkel kapcsolatban. Amikor valakinél elbizonytalanodom, ott tudom, hogy jobban meg kell figyelnem/ismernem az illetőt. Csak sajnos tényleg sokszor igazam van, ezért nincsenek barátaim :')
Viszont ha arról van szó, hogy valaki aki engem is érdekel hogyan viszonyul hozzám, teljesen vakon vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!