Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy, ha van párom, akkor mindenkinek kellek, de ha nincs senkim, akkor senkinek sem?
Miért van ez, ha van párom, akkor mindenkinek én kellek. De, ha nincs, akkor mindenki leszar.
Jelenleg van barátom. Ő előtte tetszett két srác is. Az egyik, akkor közölte velem, hogy nem akar normális kapcsolatot, csakis egyéjszakás kalandot és ennyi. A másik meg olyan sokáig váratott, hogy feladtam, de mindkettőnél.
Most, hogy van párom... az egyik közölte, hogy rendes kapcsolatot szeretne és velem, mert szerelmes belém és, hogy elcseszte azzal, hogy régen azt mondta nekem, hogy nem akar semmi komolyat. Mert rájött, hogy mit veszített. A másik meg néha rám írt. De mindig lekoptattam, hiszen van barátom. Ezt ő is tudja. Ő meg közölte velem, hogy megváltozott, mindent elcseszett és rájött, hogy mit veszített.
Ne értsétek félre. Én beszélhetek bárkivel is, akkor sem cserélném le a barátomat. Mindennél jobban szeretem. Csak érdekel, hogy ez miért van... hogy, ha van párom, akkor már mindenki les, meg én kellek. De, ha nincs, akkor hozzám sem szól senki sem, stb...
Jobb a kisugárzás szerintem, ha boldogok vagyunk.
Illetve biztos látták/tudják, hogy új kakas lett a baromfiudvarban és ez felkorbácsolta a hiúságukat meg a birtoklási vágyukat. Hiszen eddig te akartad őket jobban, és akkor most hoppá, kiestél a talonból.
6
Igen, szerintem is ezek szoktak lenni a legnagyobb kamudumák. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!