Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tehetnék? Nagyon nehéz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék? Nagyon nehéz helyzetben vagyok

Figyelt kérdés
Van egy lány, akivel kölcsönösen szeretjük egymást. Sajnos a múltban tett egy olyan dolgot, amit nem vártam volna tőle, azok alapján ahogy érzett irántam. Eléggé megtört engem lelkileg. Minden bizalmam teljesen elvesztette. Kb egy évembe telt nagyjából helyre rázódni lelkileg. Elmondása szerint a mai napig szeret engem, és sajnos én is őt de nem tudok megbízni benne. Sőt, inkább úgy mondanám, hogy nem merek. Képtelen vagyok rá. De attól is nagyon szenvedek, hogy nem lehetünk együtt. Elkeseredtem emiatt,mert nem tudom, hogyan kezeljem ezt. Belevágni, megbízni benne képtelen vagyok, mint ahogy írtam is. Nem tudom mit kezdhetnék ezzel a helyzettel?
szept. 12. 10:38
 1/10 anonim ***** válasza:
75%
Tegyél magadnak egy nagy szívességet és felejtsd el őt. Fogsz találni jobbat, aki nem fog a hátad mögött mással kúrogatni.
szept. 12. 10:42
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Mit tett? Félrelépett?
szept. 12. 10:47
 3/10 anonim ***** válasza:
Pszichológus ha ennyire nem tudod őt elengedni.
szept. 12. 11:05
 4/10 anonim ***** válasza:

Pedig olyan egyszerű lenne.

Tudom a legtöbben ezt egyáltalán nem így látják, elfogadom.

Szerintem hibázni emberi dolog, ahogy megbocsájtani is!

(Nyilván nem a notórius megcsalókról vagy extrém helyzetekről beszélek.)

Nem tudom mit tett az a lány mert nem írtad le, de ha szereted és ő is téged akkor miért nem érné meg legalább megpróbálni megbocsájtani?

szept. 12. 11:09
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem tudjuk mit tett így azért nehéz. Mert valakinek nagy dolog másnak meg figyelemre sem méltó. De ha netán tényleg annyira nagy "bűnt" követett el ellened annak ellenére, hogy szeretett akkor hagyd a fenébe őt. Akkor tényleg sosem tudható mire képes, mikor szúr hátba..
szept. 12. 11:42
 6/10 anonim ***** válasza:

#1 Egy szóval sem írta, hogy félrelépett a lány!

Igen, kéne tudni, mit tett.

Én a fenti alapján inkább próbálnék esélyt adni a dolognak.

Olyan nehéz manapság párt találni!

N

szept. 12. 12:07
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Szakitsd meg a kapcsolatot, ne keresd Facebookon, ne érdeklődj, ha ő keres gyorsan rázd le. Adj magadnak időt felejteni és tovább lépni.
szept. 12. 12:44
 8/10 anonim ***** válasza:

Talán a környezetváltáson gondolkodnék el a helyedben leginkább. Próbáld magad lefoglalni... Sport, tanulás, hobbik, önkéntes munka, új munka. Pszichológus, életvezetési tanácsadó is lehet segítség ilyenkor.

A bizalom sajnos ilyen... De előbb-utóbb biztos fog enyhülni a hiánya.

szept. 12. 13:42
 9/10 anonim ***** válasza:
Bizalom nélkül soha. Volt időd gondolkodni, megbocsátani, nem ment. Felejtsd el.
szept. 12. 14:25
 10/10 anonim ***** válasza:
Hasonlóban helyzetben vagyok én is haver... :(
szept. 13. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!