Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen hatással vannak rád a romantikus filmek: örülsz, hogy összejön az adott pár, akiknek drukkolsz, vagy épp ellenkezőleg, szomorú leszel, mert a valóságban nagyon kevés az ilyen szerelem, neked nem sikerült stb.?
Figyelt kérdés
szept. 11. 18:46
11/17 anonim válasza:
Amennyiben szimpatikus mindkét fél, én drukkolok nekik és megmelengeti a kicsi szívemet, ha összejönnek.
12/17 anonim válasza:
Hangulat fuggo.. ha olyan allapotban vagyok akkor nezek ipyen filmeket. Altalaban nyilvan drukkolok .. F
13/17 anonim válasza:
Zavarónak tartom, hogy a romcsi filmek és regények a nők agyát kimossa és amiatt szintén naivak, azt hiszik, hogy létezik igaz szerelem, vagy elég a szerelem egy kapcsolathoz.
14/17 anonim válasza:
Én szoktam ilyet nézni, és szeretem is őket. Már ha nem túl bugyuta. De van egy-két klasszikus, pl. Sandra Bullock filmjeit szeretem, a karácsonyos love storyja nagyon cuki. Igen, elég ostoba maga a sztori, de azért aranyos. Párkapcsolatban élek, úgyhogy nem szomorít el, hogy mások is boldogok.
15/17 A kérdező kommentje:
Én egyedülálló vagyok, néha kicsit lehangol, hogy másoknak sikerült, nekem meg nem. De persze örülök a boldogságuknak. :o)
szept. 23. 15:25
16/17 anonim válasza:
Nem érintenek meg az ilyen filmek.
Másnap már azt se tudom milyen filmet néztem ha romantikus volt. Azinte semmi nem marad meg se a történetbol sem a szereplőkből.
Annyira nem a reál semmi bennük.
Mint amikor a nagyim olvassa ezeket a szerelmes regényfüzeteket. Olyan hatásuk van csak.
Mesékben élni, a romantikus filmek felnott "hamupipőke" filmek csak.
17/17 anonim válasza:
Ja es nem szeretnék nagyim nyomdokaiba lépni akiknek ez élmény..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!