Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen hatással vannak rád a romantikus filmek: örülsz, hogy összejön az adott pár, akiknek drukkolsz, vagy épp ellenkezőleg, szomorú leszel, mert a valóságban nagyon kevés az ilyen szerelem, neked nem sikerült stb.?
Régen drukkoltam nekik és velük örültem. Ma már azt elemzem, vajon meddig maradnak együtt, és melyikük viselkedése toxikus(abb).
Ifjúkorom kedvenc filmje pl. a Négy esküvő és egy temetés volt. Amikor először láttam, marhára drukkoltam a főhősnek. Csak felnőttként jött át (spoiler következik!), hogy a főhős végül azt a csajt választotta, aki folyamatosan fűvel-fával lefeküdt, vele is többször, majd minden alkalommal dobta, ezután hozzáment egy kétszer idősebb milliomoshoz. Miután elvált, a főhős úgy "kérte meg a kezét", hogy a csaj képes lenne-e nem hozzámenni feleségül, amire a nő boldogan igent mondott. Azaz a film tökéletes látlelete egy nárcisztikus nő és egy elköteleződésfóbiás elkerülő románcának. Soha többet nem tudtam megnézni ezt a filmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!