Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Milyen hatással vannak rád a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen hatással vannak rád a romantikus filmek: örülsz, hogy összejön az adott pár, akiknek drukkolsz, vagy épp ellenkezőleg, szomorú leszel, mert a valóságban nagyon kevés az ilyen szerelem, neked nem sikerült stb.?

Figyelt kérdés
szept. 11. 18:46
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
31%
Hidegen hagy a romantikus szál a filmekben, a sztori érdekel. Nyilván ezáltal kifejezetten romantikus filmeket nem is nagyon nézek meg, de mondjuk egy True Bloodban pont szarok rá, hogy ki kivel jön össze.
szept. 11. 18:57
 2/17 anonim ***** válasza:
58%
Ja, első vagyok, én jó kapcsolatban élek amúgy 10 éve, meg szingli is szerettem lenni, nem a romantikával van alapból bajom, csak szimplán nem izgatnak más random párok :D
szept. 11. 18:58
 3/17 anonim ***** válasza:
73%
Örülök neki, tetszik, azonban zavar, hogy a valóság totál más. (F!)
szept. 11. 18:59
 4/17 anonim ***** válasza:
61%
Más műfajt szoktam nézni általában, ha mégis romantikust nézek, nem izgulom végig, mert szerintem nem is biztos, hogy jobb lesz attól a film, ha feltétlenül happy end a vége. Számomra nem feltétele a film minőségének a boldog végkifejlet.
szept. 11. 19:24
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Örülök neki, hogy összejönnek, de a film után elszomorít, hogy ilyet én a valóságban nem éltem át és valószínűleg már nem is fogok. 42N
szept. 11. 19:43
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Örülök és elszomorodom.
szept. 11. 19:59
 7/17 anonim ***** válasza:
42%
Nem nézek romantikus filmeket, nyálas sztorik.
szept. 11. 20:08
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha jó a sztori és szimpatikusak a szereplők, akkor örülök nekik. Ha olyan semmilyen a kapcsolatuk, nincs jól megírva/eljátszva, akkor hidegen hagy.
szept. 11. 20:39
 9/17 A kérdező kommentje:
7: Pedig néha jót tesz a léleknek. :o)
szept. 11. 20:47
 10/17 anonim ***** válasza:
37%

Régen drukkoltam nekik és velük örültem. Ma már azt elemzem, vajon meddig maradnak együtt, és melyikük viselkedése toxikus(abb).

Ifjúkorom kedvenc filmje pl. a Négy esküvő és egy temetés volt. Amikor először láttam, marhára drukkoltam a főhősnek. Csak felnőttként jött át (spoiler következik!), hogy a főhős végül azt a csajt választotta, aki folyamatosan fűvel-fával lefeküdt, vele is többször, majd minden alkalommal dobta, ezután hozzáment egy kétszer idősebb milliomoshoz. Miután elvált, a főhős úgy "kérte meg a kezét", hogy a csaj képes lenne-e nem hozzámenni feleségül, amire a nő boldogan igent mondott. Azaz a film tökéletes látlelete egy nárcisztikus nő és egy elköteleződésfóbiás elkerülő románcának. Soha többet nem tudtam megnézni ezt a filmet.

szept. 11. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!