Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A befelé forduló, maguknak való pasik nem vonzóak a nők számára? Vagy épp ellenkezőleg, ettől válnak vonzóvá, és kihívássá a nők számára?
Attól függ, hogy mi az a tartalom, ami felé befelé fordult. Ha egyáltalán van.
Izgalmas lehet a játszma, míg közel kerülhet hozzá az ember, megfejti, de hosszú távon nagyon fárasztó, ha mindannyiszor páncélt kell ostromolni, megnyitni. A kapcsolat halála.
Aztán meg aáltalában nem társasági ember, s hajlamos lehet, hogy a társától is ezt várja el.
Isten mentsen Kínlódás a köbön.
Persze tapasztalatom szerint az ilyen befele forduló pasiknak van legalább egy barátnője ( aki csak barát), akinek megnyílik, akivel haver.
Nagymamám mondta tini koromban, amikor már randiztam egyszer-kétdzer, hogy tanuljam meg, hogy a férfi sokkal egyszerűbb, mint a lányok gondolják. Ha nem velem megy moziba, azért, mert mással. Ha nem velem osztja meg a gondjait, azért, mert mással. Ha nem engem visz társaságba, azért, mert mást. Ha nem én vagyok a bizalmasa, azért, mert van más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!