Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Létezik szerelem első látásra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik szerelem első látásra?

Figyelt kérdés

Megismertem egy srácot azóta a barátom lett és első találkozásnál amikor megláttam és belenéztem a szemébe ilyen "aztaa" érzés fogott el hogy na belé tudnék szeretni. Nem is néztem mást csak a szemét (szem a lélek tükre állítólag)

Ti mit éreztetek a párotokkal az első találkozásnál?

Mindenkinél máshogy jön el az érzés? Egyáltalán van egy norma vagy mindenkinél más az az idő amikor ez eljön?

szept. 11. 18:23
 1/5 anonim ***** válasza:

"Létezik szerelem első látásra?"

Válaszoltál a kérdésre:

"...első találkozásnál amikor megláttam és belenéztem a szemébe ilyen "aztaa" érzés fogott el hogy na belé tudnék szeretni."

Nem létezik! Bele tudnék szeretni és szerelmes vagyok belé egyáltalán nem egyenértékű!

Fellángolásról természetesen lehet szó, de az nem szerelem!

szept. 11. 18:28
 2/5 anonim ***** válasza:
28%

Az osszes pasimat akikkel jártam ill járok most, én szerettem már első pillanatban is.

Errol kèrdésem is volt hogy általában a másik miert olyan belassult hogy az érzelmei lassabbak?

szept. 11. 18:36
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem egyszer volt ilyen élményem. Nagyon érdekes volt, kicsit ijesztő is. Sajnos nem maradtunk végül együtt.
szept. 11. 20:30
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha ezt erezted akkor ez talan igy is van .. elsonek szakits a palifdal , aztan utana mehet az ismerkedes.. mert tuti foglalt vagy..
szept. 12. 03:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Sajnos van.
szept. 12. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!