Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tehetek ha a férfiak csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetek ha a férfiak csak lyukat látnak bennem?

Figyelt kérdés

Beszélek nyelveket, olvasok híreket diplomám is van, mégis ha van is 1-2 érdeklődő, az is a szexel nyomul.

Nem öltözködöm kihívóan. Több helyen is próbáltam ismerkedni, de nem mutatják a férfiak elérhetőnek magukat.

szept. 10. 18:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
76%

Szex + (-val, -vel)... na, a diplomáddal következtesd ki, mire akarok célozni, khm...

Szóval azért nem biztos, hogy érdemes annyira itt kiemelned az intelligenciád. Mindenki szereti többnek gondolni magát...

Nade, hogy azért komolyan is válaszoljak... Mert mindenki megérdemli, hogy legyen boldog és komoly párkapcsolata.

Vonzó vagy! Ez jó! Nőknek ez jut a párkeresésnél... Ki kell tudnod szűrni, hogy ki az, aki csak a tested akarja, és ki az, aki komolyan gondolja. Nehéz, megértem, mert becsapnak, elhitetik veled, csak hogy lyukhoz juthasson. De veled legalább szóbaáll valaki. Használd ki, hogy a kezedben van a lehetőség, hogy ki kezdeményezzen veled ismerkedést. Ennyit tudsz tenni. Utána meg ismerd ki, és találd meg azt, akivl összeillesz, és közösek a céljaid. Soha és senkinek nem egyszerű ez, hazudik aki mást mond.

szept. 10. 23:16
 12/18 anonim ***** válasza:
81%
Nehogy azt hidd, hogy csak te vagy ilyen helyzetben.
szept. 11. 08:04
 13/18 anonim ***** válasza:
Ennyi infó nem elég. Lehet a közeg nem jó, ahol ismerkedsz, az is lehet hogy tudat alatt ilyen pasikat keresel. Külsőre rendben vagy pl? Nagyváros vagy vidéken laksz? Hol és hogyan szoktál ismerkedni?
szept. 11. 09:31
 14/18 anonim ***** válasza:
54%
Le lehet pontozni, de akkor is igaz.
szept. 11. 10:01
 15/18 anonim ***** válasza:
34%
Nem nézel ki jól, ez a gond. Szégyellnének veled úgy mutatkozni, hogy te vagy a barátnőjük. Javíts a külsődön, és nem lesz gond, kapcsolatra is kelleni fogsz.
szept. 18. 17:52
 16/18 anonim ***** válasza:
55%

12-esnek igaza van. A férfiak 90 %-a nem akar komoly kapcsolatot, inkább csak alkalmit. Amelyik nő meg jól néz ki, azt fokozottan megtalálják az ilyen kretének.

Én már férjnél vagyok, de fiatalabb koromban én is szembesültem ezzel, és elég lelombozó, főleg, hogy én is szeretem a szexet, és nem akartam játszmázgatni, hogy kiderüljön, hogy merjem-e élvezni az életet, vagy ne.

Egy biztos, ha már első randin szóba kerül a szex, akkor hagyd.

Ha komolyan érdekled, nem fogja hamar kezdeményezni a szexet, mert fél, hogy ezzel elriaszt.

szept. 18. 20:41
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Férfiakkal kell ismerkedni.
szept. 18. 20:58
 18/18 anonim ***** válasza:
36%
16. Szerintem meg nagyon is akarnak komoly kapcsolatot, annyi csak a gond velük, hogy régimódi kapcsolatra vágyik mindegyik, ahol ő, mint egy török basa, csak heverészik, élvezi a kiszolgálást, egy szalmaszálat nem tesz keresztbe otthon, míg a nője robotol otthon napi 8 óra munka után, hogy rend, tisztáság legyen, meg finom ételek.
szept. 18. 22:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!