Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Eltudnátok ezt fogadni vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eltudnátok ezt fogadni vagy ilyen esetetek volt/van?

Figyelt kérdés
Barátnőm nekem az első komoly kapcsolat vele veszítettem el a szüzességem azonabn a barátnőm már előttem volt fiúval szexuális téren egy sráccal . Ezt eltudnátok fogadni mert valamennyire zavar engem ez

szept. 2. 18:56
 1/6 anonim ***** válasza:
75%
Nagyobb bajok vannak veled ennél.
szept. 2. 18:59
 2/6 anonim ***** válasza:
36%
nincsenek nagy bajok... teljesen érthető, hogyha te szűz voltál ő pedig nem, és ez téged zavar. viszont jelenleg veled van, azon legyél minden erőddel, hogy ez ne befolyásolja a kapcsolatot. viszont azt tudom garantálni, hogy ez később nem fog téged zavarni. és őt se kérdezgesd, hogy milyen volt az előző sráccal.
szept. 2. 19:40
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a második válaszolónak a normális hozzá szólást. Próbálom elfelejteni csak attól félek hogy ez még vissza fog térni később komolyan tervezem vele a jövőt csak bennem van ah hogy ha eltelik pár év és leszek 27-28 éves ha addig tart a kapcsolatunk nem e fog nálam egy olyan bejönni hogy bakker én még így nem voltam mással és hogy így éljem le az életem hogy úgymondd csúnyán kifejezve magam nem éltem ki magam
szept. 2. 20:07
 4/6 anonim ***** válasza:
Én még ilyen hülyeséget életemben nem hallottam. Ki élni magad lehet a partnered mellett is. Amikor te új személyre vágysz akkor szakítani kell mert nem fogja neked a párod azt megadni mivel nem az új személy. Persze gondolatban fantázia mentén mindenki eljátszik azzal, hogy milyen lenne mással, de még nem kötődik konkrét személyhez és a ti szexuális életetek nagyon jó, nem uncsi a kapcsolat addig nincs gond.
szept. 2. 20:41
 5/6 anonim ***** válasza:
A kapcsolatokat legtöbbször az mások utáni vagy teszi tönkre, hogyha 10 nőt megdugsz és lesz kapcsolatod utána is fogsz kívánni más nőket. Meg kell ezt állni
szept. 2. 20:58
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha ezt neked nem megy elfogadni, akkor nagyon éretlen vagy.
szept. 3. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!