Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Idén eddig hányan próbálkoztak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idén eddig hányan próbálkoztak be nálad/hány csajnál próbálkoztál be, és milyen módokon és sikerrel?

Figyelt kérdés

aug. 29. 08:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
50%

3: Anyukád problémája pedig már az én 30-as korosztályomban is adott, persze nem bp-iként.

Értem, hogy a strand nem a legjobb hely, csak nincs jobb. Szórakozóhely? Amik vannak, tele drogosokkal (akik nagyrészt romák is), öreg is vagyok hozzájuk, nem is bírom őket, amúgy sem gondolnám, hogy bemindenezve bármi értelmes alakulhat... Munkahely kilőve, bolt, gyógyszertár, benzinkút, fogorvosi váró stb. szintén, ezeken a helyeken végképp nem történik semmi. Ezért baromság a "ki kell mozdulni", "el kell járni otthonról" tanács.

aug. 29. 09:10
 12/18 anonim ***** válasza:
72%

"Ezért baromság a "ki kell mozdulni", "el kell járni otthonról" tanács."

Ezzel egyetértek.

(Én emiatt adtam fel már régen)

aug. 29. 09:17
 13/18 anonim ***** válasza:
59%

0 nő és 1 próbálkozás !

f

aug. 29. 09:21
 14/18 anonim ***** válasza:
85%
Nő vagyok, 0 bepróbálkozás (szerencsére, a párom mellett nem vágyok ilyesmire :D ), már ha nem számítunk egy-két kósza "dugnálak hö" utánamszólást a nyugati aluljáróban.
aug. 29. 09:45
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

1 férfi próbálkozott nálam, de ő már évek óta próbálkozik, hogy szeretne velem lefeküdni. Azóta is nemet mondok neki továbbra is, mert annál többre tartom magam, hogy csak szexre lennék jó.

Kapcsolatra senki nem próbálkozott, de igazság szerint sehol nimcs "rám írva", hogy nincs senkim, "csak" 2 gyerekem és normális kapcsolatra vágyok. Nem adom alább, nekem a szexkapcsolat nem pálya, nem hoz lázba. Akkor inkább továbbra is egyedül, mint már több, mint 5 éve.

aug. 29. 10:12
 16/18 anonim ***** válasza:

Instan 1 srác írt rám,az is külföldi. Amúgy 100bol 1 kép olyan nekem,amin én is rajta vagyok,hát az az 1 tetszett meg neki. :D

Személyesen 1 próbálkozásnak nevezhetőt mondanék.

Egyikből sem lett semmi,mivel párom van.

aug. 29. 10:51
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Heti 1-2 mindig akad, általában munkában.
aug. 29. 16:49
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer trolin szólítottam le egy lányt, mert nagyon nézett. Vele többször randiztam. Strandon kétszer volt ismerkedésem. Buszmegállókban pedig rendszeresen szóba elegyedek emberekkel, valamilyen random ügy, vagy buszmenetrend, esetleg navigáció miatt. Ezekből is ki szokott alakulni valami, ha más nem egy jó beszélgetés. Először én sem mertem de példát vettem az öregekről. Kiskoromban annyiszor szólítottak meg a buszon bárhol, hogy átragadt. És igzából rájöttem, hogy nincs semmi rossz ebben. Ha meg valaki nem akar beszélgetni az látszik. Akkor abbahagyom de ennyi. Nem lesz tőle se kínos a helyzet se semmi. Ugyanúgy várakozunk tovább kussban, kész. :D
aug. 30. 09:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!