Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Átlagos férfiak. Hogy és hol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átlagos férfiak. Hogy és hol próbálkoztok nőknél és milyen sikerrel? Tehát utcán (azt mondják esélytelen), közösségi oldadon írtok rá (alig írnak vissza), vagy társkeresőn, kvház, buli, mozi, könyvtár?

Figyelt kérdés
2019. okt. 28. 17:13
 1/3 Lazy Lover ***** válasza:
100%
Màr sehol 0 siker volt ez olyan mint egy fùtò verseny elindulsz egyszer kèttszer de ha tízedjère se èrsz el eredmènyt hagyod a francba az egèszet
2019. okt. 28. 17:19
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Én bekapcsoltam a légkondit így október végén, olyan undorítóan fülledt a levegő. Rohadt időjárás.
2019. okt. 28. 17:51
 3/3 anonim ***** válasza:
Ma láttam egy lányt aki egyedül sétáltatta a kutyáját. Mivel egy vékony, átlagos lány volt pulóverben és nadrágban szívesen szóba elegyedtem volna vele, de mivel most nem keresek senkit csak összenéztünk és továbbmentünk.
2019. okt. 28. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!