Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Idén eddig hányan próbálkoztak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idén eddig hányan próbálkoztak be nálad/hány csajnál próbálkoztál be, és milyen módokon és sikerrel?

Figyelt kérdés

aug. 29. 08:22
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Egynél sem. Értelmetlen volna, mert úgyis csak elküldene. Kell ez nekem? Nem.
aug. 29. 08:26
 2/18 anonim ***** válasza:
0%

Termeszetesen 0/0 az arany.

2007-ben probalkoztam nonel, friendzone lett a vege.

40F incel

aug. 29. 08:27
 3/18 anonim ***** válasza:
44%
0. Pedig nyár eleje óta hétvégente kinn rohadok egy strandon (uszoda is), úgyhogy nem lehet azzal belém kötni, hogy hát otthon ülve meg a Lidlben ne várjam álmaim férfiját... Hát, teljesen mindegy, hol vagyok, ott sem történik semmi.
aug. 29. 08:35
 4/18 anonim ***** válasza:

Hány lány próbálkozott be nálam: 1 db, de ő csak szexuálisan.

Hány csajnál próbálkoztam be: 0 db

aug. 29. 08:48
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

3.

A strand a létező legrosszabb hely ilyen téren. Alapból alacsony a legtöbb ember önbizalma, hát még levetkőzve. A többség csak kínosan néz, amíg be nem megy a vízbe, ahol már nem lehet látni.

Kivéve a nagyon szép embereket, de ők már mind párban vannak, szóval rájuk ne várj. Máshol se. Anyám dilemmája ez (hogy a normális korabeli férfiak mind házasok, aki meg nem az olyan is), de ő jóval idősebb tőled.

aug. 29. 08:51
 6/18 anonim ***** válasza:
51%
A normalasiabb nok foglaltak a szerencsetlenebbeket meg mindig baxa valaki..
aug. 29. 09:03
 7/18 anonim ***** válasza:
0%

Nalam iden sem probalkozott be senki, pedig csinos, igenyes no vagyok.

Bamulast azt kapok, de hogy oda is jojjon valaki…

Mondjuk amnyira nem gond, mert kapcsolatban vagyok, de neha jol esne a tudat, hogy tetszem a ferfiaknak 😅

25N

aug. 29. 09:03
 8/18 anonim ***** válasza:
12%

7.

Ritkán olvasni ilyen gonoszságokat, még itt is.

aug. 29. 09:06
 9/18 anonim ***** válasza:
59%

3 pasi próbàlkozott be idén. Egy új munkatárs, 1 odajött amikor a barátnőimmel kávéztunk, 1 meg a facebookon írogatott, hogy meg akar ismerni, randizzunk.

Egyikkel sem foglalkoztam, nem érdekeltek. Én nem próbálkozom senkinél , van párom 14 éve, férjnél vagyok.

aug. 29. 09:07
 10/18 anonim ***** válasza:
0%

Majd mindjárt exponenciálisan emelkedik a bepróbálkozók aránya.

aug. 29. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!