Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Parom be akar mutatni otthon, de lehet hogy nincs sajat szobaja. Nem merek menni. Mit tegyek?
Még otthon lakik en is o is.
Azt vettem eszre, mindig amikor kepet kuld este a nappaliba van, van a konyhaban.
Volt 2 olyat eset is, hogy mar fekudt, kuldott kepet es a nappaliba aludt a kanapen.
Azt mondta fent az emeleten nincs klima, gondoltam azert alszik ott a nappaliba.
Viszont szerintem nincs sajat szobaja..
Sokan vannak nagyon, es o ezert alszik a nappaliba szerintem de nem vagyok ebben biztos.
Valahogyan ki kene deritenem van e szobaja, nem azert mert en lenezem ha nincs, csak en igy nem akarok hozzajuk menni, vagyis igy is megyek, de tudnom kell elotte hogy nem tudunk be menni a szobajaba hanem a nappaliba fogunk ulni. De ott alvasrol akkor szo sem lehet..
Be akar mutatni, de ezt sem ertem ha nincs szobaja, neki ez nem kinos?
Ebbol azt gondolom van neki, de ezen kivul minden jel arra utal hogy nincs. Sajnalom ot ezert.
Van 4 testvere es mindegyiknek sajat szoba, csak neki nem..csak o alszik a nappaliba. Ha ez igy van ez szomoru, nem tudom hogyan kerdezzem ezt meg tole.
Mit gondoltok? Haza akarna vinni ha nem lenne szobaja?
A hatat is mindig fajtatja..ez is egy jel hogy a kanapen alszik.
De en ezt nem tudom elkepzelni..hogy akar igy hazavinni?
Jezusom. Nekem tesommal 1 szobám volt. Nem is tudtam hogy ez miatt szánalom lennék??
És nalunk se volt fent klima de akkoriban még nem is hiányoltam mondjuk, azt hittem, ilyen az élet es ezzel megvolt oldva.
Egy pasim se agyalt ezen sőt nem is èrdekelte őket semmi..
Mi lenne ha tőle kérdeznéd meg?
Egyébként meg mondott olyat, hogy ott is kéne aludnod? Ez bemutatás után rögtön elég erős lenne szerintem.
En vagyok a lany.
En nem azt mondtam, hogy o ezert szanalom. Csak sajnalom ot emiatt ha igy van. Semmit nem befolyasol ez. Csak nem akarom hogy ott erjem meglepeteskent.
Szerintem elsőre semmiképp se aludj nála, ha van rá lehetőség, akkor legyen csak egy ebéd. Nem csak az alvás miatt, de eleve nem a legjobb bemutatkozós program egymást kerülgetni egy csapat idegennel a fürdőszobában. Simán mondhatod ezt indokként a barátnődnek is, hogy nem akarsz odacuccolni elsőre a családjához. Arról nem beszélve, hogy eleve ezeken a bemutatkozásokon nekem pár óra után már szenvedés van, alig várom, hogy illedelmesen léphessünk.
Akkor kiderül a dolog és a továbbiakban tudjátok eszerint szervezni a dolgokat.
5. En csak max 2 orara mennek, nem aludnek ott.
De amugy en vagyok a lany.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!