Engednétek a 16éves fiatoknak aki már teljesen rácvan függve a cigire,hogy otthon a szobája teraszán cigizzen?
Hát nehéz kérdés.
En anya vagyok. Igaz még minket ez a gond nem fenyeget, kicsik ehhez.
En is 15-6 évesen kezdtem el cigizni, sunyiba.
Anyám minél jobban tiltotta, annál jobban csináltam. Csakazértis.
Tudom ebből a szemszögből, hogy milyen. Ez alapján engedném.
De tudom, hogy én 23évig így sutyiba szívtam, utana meg letettem. De itt vagyok 30, 7éve nem cigizek. De a mai napig megőrülök érte ha ideges vagyok. Ha csak 1x rágyujtanék, biztos vagyok benne, hogy visszaszoknék.
De így felnőtt fejjel... 15-6 évesen gyerek még. Most elkezdi, lehet az életbe nem hagyja abba.
Hugom most 15 és ugyan így bujkálva cigizik. Itt nálunk megengedem neki, falazok is, de nagyon nem nézem jó szemmel.
Talán ha ilyen helyzetben lennék, engedném. De hogy zsebpénzt nem kapna rá az tuti. Teremtse meg magának, mert 1ft-al nem járulnék hozzá ehhez.
Nem, soha.
Bujkálkon csak, még a cigiszagért is szólnék, mossa a saját ruháját. Zéró tolerancia van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!