Engednétek a 16éves fiatoknak aki már teljesen rácvan függve a cigire,hogy otthon a szobája teraszán cigizzen?
Kizárt. Legalább addig se szívja, amíg otthon van.
Tiniként dohányoztam és bár a szüleim tudták, örülök, hogy nem támogatták azzal, hogy nyilvánosan csináljam. Visszatartó ereje volt: elszívott mennyiségileg.
Az a barátnőm, aki otthon is szívhatta karöltve a szüleivel, nem is szokott le később se.
Én igen, 15+ éve. Messziről megértem, felfordul a gyomrom.
Nehéz kérdés. Én 20 éve cigizek ( kivéve 4 év terhesség és szoptatás alatt), a szüleim nem. Nem volt soha téma a csaladbanez, nem is gyújtanék rá előttük soha. A gyerekem sem látott soha cigizni, nem is tervezem.
Ha ő szeretne 16 évesen, akkor álljon elêm, és mondja el. Nem ajánlanám fel neki csak úgy a teraszt. Zsebpénz meg pluszban nem járna rá.
nekem engedték a szüleim 15 éves korom óta (ők is cigiztek), de bárcsak ne tették volna, akkor talán nem szívtam volna 20 éven át.
nem mondom, hogy ezen múlott, de lehet másképp alakul, ha fentről kicsit jobban nyomasztanak a dologgal.
Dehogy engedném. Erősen függő vagyok, már vagy 25 éve. Leírni is szörnyű. Így is visszatart valamennyire, hogy télen fel kell öltöznöm, ahhoz, hogy kimenjek cigizni. Ha a lakásban is megengedném magamnak, még többet szívnék.
Az a gyerek még biztos nincs úgy rászokva, mint én. Azzal, hogy megengeded, csak azt éred el, hogy rá legyen, mert többet cigizhet.
Amúgy nem te vagy a gyerek véletlenül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!