Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit gondoltok azokról a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok azokról a nőkről, akik arra várnak, hogy az adott férfi szinglivé váljon?

Figyelt kérdés
Egy hete szakítottunk a barátnőmmel. Van egy lány, aki a kapcsolatunk alatt is sokat írt, exem néha meg is jegyezte, hogy hülye indokokkal keres engem, többet akar tőlem, ne válaszolgassak neki rögtön. Akkor nem tulajdonítottam neki sok jelentőséget, viszont most, hogy megtudta, szétmentünk; félóránként ír, Tiktok videókat küldözget. Igaza lehetett az ex barátnőmnek? Tényleg az volt a célja a csajnak, hogy észrevétlenül "bekússzon a bőröm alá" arra az esetre, ha szakítanánk?

aug. 23. 21:26
 1/10 anonim ***** válasza:
57%
azt hogy nem százas
aug. 23. 21:28
 2/10 anonim ***** válasza:
58%
Hogy egy bolond ribi.
aug. 23. 21:31
 3/10 anonim ***** válasza:
65%
Arról a nőről azt, hogy számító, manipulatív nő, aki elérte, hogy szakítsatok és te észre se vetted.
aug. 23. 21:38
 4/10 A kérdező kommentje:
Most kicsit így lelkiismeret-furdalásom lett, hogy sokszor nem hallgattam az exemre és még meg is védtem ezt a lányt dehát mindegy, lehet, meg is érdemlem a sorsomat :')
aug. 23. 21:44
 5/10 anonim ***** válasza:
67%
Abban semmi rosszat nem látok, hogy csak irogatott, sok ember chatel ellenkező neműekkel mindenféle hátsó szándék nélkül is haverilag, ha nem nyomult konkrétan, direkt cukiskodott, be akart vágódni, akkor semmi rosszat nem csinált. Nem is írtad, hogy miatta szakítottatok volna és nem is biztos, hogy tűkön ülve várt a csaj, közben simán ismerkedhetett, chatelhetett másokkal is, de nem értem, miért lenne gáz próbálkozni, ha már úgyis szakítottál.
aug. 23. 21:51
 6/10 anonim ***** válasza:
62%
Jobb mintha a foglalt férfiakra hajtana
aug. 23. 21:58
 7/10 A kérdező kommentje:
Az mondjuk hozzátartozik a dologhoz, hogy egyszer a volt párommal eléggé összekaptunk, mert egyéb problémák miatt nem volt jó passzban és arra vágyott volna, hogy foglalkozzak vele, én viszont nem koppintottam le a lányt, lehet, naiv voltam...
aug. 23. 22:04
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Ehhez mindig két ember kell.

Ha te fogadod azt, hogy ő nyit feléd,akkor természetesen reménykedik.

aug. 24. 09:24
 9/10 anonim ***** válasza:
78%
nők sosem írogatnak rendszeresen ok nélkül férfiaknak, persze hogy ez volt a hátsó szándéka
aug. 24. 15:06
 10/10 anonim ***** válasza:
Ki akart b...ni az exed alol
szept. 3. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!