Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Gyakori az az ismerkedési...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyakori az az ismerkedési forma hogy a férfi ürüggyel felhív?

Figyelt kérdés

Vagy csak én gondolom túl?

Volt hogy szerelő hívott fel hogy működik e a csap amit megszerelt előtte majd megemlített egy kávét...

Volt hogy munkatársam hívott fel a magántelefonomon egy feladat miatt amikor céges számomat is tudta

Nektek volt ilyen?

aug. 21. 16:58
 1/8 anonim ***** válasza:
40%
Az ilyen férfiakat figyelembe se veszem.
aug. 21. 17:00
 2/8 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem ez aranyos. Igen, volt.
aug. 21. 17:08
 3/8 anonim ***** válasza:
70%
Eloben kell udvarolni vagy facen , a tobbi mind csak szanalmas.
aug. 21. 17:09
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

A kollegaknak nekem is van magán céges száma amikor hivom őket én nem foglalkozom vele hogy most melyik számát hivom.

A szerelo engem is hivogat de csak hogy jonne szerelni még mert kellene neki a zseton.

aug. 21. 17:10
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer nagyon régen kerestem valakit még akkor jobb híján telefonkönyvből. Nem találtam meg, de a 20 felhívott név közül többen is nagyon kedvesen fogadták a hívásomat, el tudták volna képzelni hogy őket akarom😀
aug. 21. 18:08
 6/8 anonim ***** válasza:

Nàlad ez a szerelős dolog tipikus megkettyintene szitu,a kollégásban viszont szerintem semmi sincs.Sokszor nincs képben az ember, kinek melyik a privát szàma...Meg mondjuk ő lehet, tényleg az adott feladat miatt hívott,ha nem terelte màsra a témát.

Nekem konkrétan olyan volt, hogy valamilyen ürüggyel kereste a férfi a tàrsasàgom vagy egyenesen oda jött és mosolyogva célzott rà,mi a helyzet.Ez a telefonos sztori ritkább,bàr volt ilyen is,de azt szànalmasnak tartottam.Nem azt mondta konkrétan az illető, hogy figyelj, csak valamivel csesztetni akartalak, mert hallani szerettem volna a hangod, hanem jött a légyszi,segíts ebben -abban című sztori.

aug. 21. 18:27
 7/8 anonim ***** válasza:
54%
Nálam így sose próbálkoztak, jobb is.
aug. 22. 03:47
 8/8 anonim ***** válasza:

A hatos vàlaszoló vagyok.

Basszus, pont most történt, hogy valaki, aki nekem iszonyúan bejön, felhívott egy tök àtlàtszó ürüggyel...hàt,belemosolyogtam a telefonba,de valahogy örültem is neki,mert hàt érte oda meg vissza.☺️🙈Amúgy ő volt az, aki élőben oda szokott jönni hozzám.😀

aug. 22. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!