Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tetszek neki vagy csak simán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszek neki vagy csak simán kedves?

Figyelt kérdés

Van egy biztonsági őr az egyik boltban, ahová járok. Már ott dolgozik kb fél éve. Egy idő után elkezdtünk mindig köszönni egymásnak, akkor is ha találkozunk, meg ha elmegyek. Utcán is összetalálkoztunk már. Mindig kedvesen köszön, mosolyog, vidám. Párszor szép estét is kívánt. Egyszer mikor ezt mondta, akkor kicsit elharapta a mondat végét, mint, aki zavarba jött. Nagyjából egy idösek lehetünk. (25-30 körüli). Volt, hogy segített a kosarammal. Akkor is rám köszön, ha én nem is láttam még meg. Viszont ő mindenkivel kedves. Az idősebbekkel is. Aki köszön neki, annak visszaköszön. Csak előre nem szokott másoknak köszönni, amennyire hallottam, de nem nagyon akarom bámulni. Nem beszéltünk semmit ezenkívűl. Nem tudom a nevét se.

Én elég szenvtelenül próbálok viselkedni ha látom, nem akarom hogy észre vegye hogy tetszik nekem. Kicsit úgy vagyok vele, hogy talán ő is ezt teszi, és azért nem próbálkozik mert nem tudja hogy én mit gondolok. Másrészről viszont lehet csak beképzelek bármi vonzalmat, és szimplán csak udvarias és kedves. És csak azért mosolyog, mert ismer látásból. Szerintetek?

aug. 7. 16:44
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
76%
Ezek alapján tényleg csak udvarias, kedves. A köszönés azt jelzi. Ha bedzelgetnétek, elkérné a számod az már más képlet lenne, de így csak ennyi.
aug. 7. 16:47
 2/15 anonim ***** válasza:
67%
Mondd el neki, mit érzel, ne játszmázz
aug. 7. 16:53
 3/15 A kérdező kommentje:
Nem merek nála próbálkozni, mert oda járok vásárolni, utána olyan kínos lenne, ha visszautasít. De lehet ő is ezért nem mer, mert utána heti többször látna
aug. 7. 16:59
 4/15 anonim ***** válasza:
65%

szimplán kedves, és belegondolunk mindenfélét, majd alakul ha kellesz neki akkor lépni, fog ha balfék és a nőnek kell felszedni akkor igy járt..

nem kell rámászni nőként senkire, soha nem imponáló, mert a félénk tipusoknál később sem fog lépni semmit és tőled vár mindent, engedd el,

aug. 7. 17:10
 5/15 anonim ***** válasza:
75%
Kedves. Nem akar tőled semmit. Felejtsd el!
aug. 7. 17:14
 6/15 anonim ***** válasza:
61%

Úgy emlékszem már kiírtad és ahogy látom nem sikerult még semmit kitalálni és ezek szerint nagyon érdekelhet az illető.

Szerintem egyébként ha kezdeményeznél beszélgetést és esetleg az lenne a vége hogy azt mondod igyatok meg egy kavet valahol ha van kedve, nem kellene kínosnak érezni magad utana ha nem is fogadná el. Az élet megy tovább. Tudom konnyu ezt mondani, de valójában semmi nem tortenik.. ugysem fog azon nevetgelni senkivel hogy elhivtad, sőt esetleg ha elmondaná valakinek lehet ő kapna fejmosást hogy mégis miért nem ment bele:D

Ha elutasítja, legkozelebb js mosolyogva köszönsz. Legyen több önbizalmad:-)

Én is voltam régen hasonló helyzetben, bár nem biztonsági őr, hanem ...na hosszú...és olyan, de olyan bamba voltam hogy én még koszonni is csak úgy mertem, hogy mindenkire néztem, ha pl volt ott 3 ember, csak rá nem. Ne legyé olyan mint én:-)

aug. 7. 17:31
 7/15 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem nincs értelme annak, hogy te hívd el valahová. Az még oké, hogy oda mész hozzá rövid időre beszélgetni, de aztán neki illene megkeresni a goly*it és ha tetszel neki randira hívni, vagy legalább kávéra mint új ismerősök. Ha nem embereli meg magát akkor másban ugyanolyan férfiatlan, vagy nem vagy az esete...
aug. 7. 17:39
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Neki még megvan a 7 év otthonról és udvarias. Ennyi.
aug. 7. 18:11
 9/15 anonim ***** válasza:
75%
Nem kell próbálkozni, szimplán beszédbe kell vele elegyedni. Esetleg ha köszön megkerdezed, hogy van, elkezdtek dumálni vagy kérsz tőle valami segítséget, nem e tud segíteni hol találod ezt vagy azt a dolgot, esetleg nem e venné le neked a magas polcról stb. És elkezdtek beszélni.. Hogy van, hol lakik, hogy hívják.. Aztán látod, hogy ő is érdeklődő e, akar e beszélni, veled maradni minél többet stb... Esetleg lehet meghiv valahova stb..
aug. 7. 18:47
 10/15 A kérdező kommentje:

17:31: Nekem ez az első ilyen kérdésem. És veletek mi lett végül?

Túl sokan vannak körülöttünk. Nem tudom mit kérdezzek tőle. Zavarni sem akarom a munkájában. Ha esetleg találkozunk az utcán legközelebb akkor.

aug. 7. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!