Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tetszek neki vagy csak simán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszek neki vagy csak simán kedves?

Figyelt kérdés

Van egy biztonsági őr az egyik boltban, ahová járok. Már ott dolgozik kb fél éve. Egy idő után elkezdtünk mindig köszönni egymásnak, akkor is ha találkozunk, meg ha elmegyek. Utcán is összetalálkoztunk már. Mindig kedvesen köszön, mosolyog, vidám. Párszor szép estét is kívánt. Egyszer mikor ezt mondta, akkor kicsit elharapta a mondat végét, mint, aki zavarba jött. Nagyjából egy idösek lehetünk. (25-30 körüli). Volt, hogy segített a kosarammal. Akkor is rám köszön, ha én nem is láttam még meg. Viszont ő mindenkivel kedves. Az idősebbekkel is. Aki köszön neki, annak visszaköszön. Csak előre nem szokott másoknak köszönni, amennyire hallottam, de nem nagyon akarom bámulni. Nem beszéltünk semmit ezenkívűl. Nem tudom a nevét se.

Én elég szenvtelenül próbálok viselkedni ha látom, nem akarom hogy észre vegye hogy tetszik nekem. Kicsit úgy vagyok vele, hogy talán ő is ezt teszi, és azért nem próbálkozik mert nem tudja hogy én mit gondolok. Másrészről viszont lehet csak beképzelek bármi vonzalmat, és szimplán csak udvarias és kedves. És csak azért mosolyog, mert ismer látásból. Szerintetek?

aug. 7. 16:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
65%

Neki többek között az a feladata, hogy mindenkivel kedves, udvarias,de hatàrozott hangnemet üssön meg. Nem mutathatja ki,ha esetleg rossz napja van vagy senkire sem kíváncsi, mosolyogva kell a dolgàt végeznie.

Miután nem kezdeményezett nàlad sem komolyabb beszélgetést, sem randira nem hívott,így valószínűleg simán jó fej veled.

aug. 7. 21:25
 12/15 anonim ***** válasza:
65%
Persze azt hozzá teszem, hogy egyébként tetszhetsz neki,nincs kizàrva, csak nem feltétlenül komolyak a szàndékai, esetleg nem is szeretne semmit tőled, legfeljebb flörtöt.
aug. 7. 21:28
 13/15 anonim ***** válasza:

“Jó napot kívánok Önnek is, de jó, hogy látom!

Ma nagyon sietek, sajnos nincs időm végigmenni az üzleten, de nagy szükségem lenne gyorsan egy …ra.

Megtenné nekem, hogy segít gyorsan megtalálni, nem emlékszem merre van.

…de kedves, köszönöm szépen, örülök, hogy ma is láttam, viszlát!”

…azért egy ilyesmi nem nagy dolog.

Ha veszi a lapot, OK, ha nem, akkor nyámnyila

aug. 8. 00:00
 14/15 A kérdező kommentje:
Nem magázódunk 😂 velem egyidős. Ez nem jó, oda járok minden nap, tudom mi merre van, egyből levágná 😅 és ő amúgy se sétálgat a boltban, a kasszáknál áll
aug. 8. 00:05
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha elérhetőséget nem kér tőled bár mosolyog, köszön akkor nem tetszel neki (annyira), jobban jársz ha elfelejted, inkább kerülöd!
aug. 30. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!