Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nők! Tudnátok szerelmesek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Tudnátok szerelmesek lenni egy gátlásosabb típusú, szerény, kedves, intelligens, kissé introvertált férfiba?

Figyelt kérdés
aug. 23. 15:34
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
13 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
89%
Talán igen, talán nem. Ehhez ismernem kéne az adott illetőt és többet tudni róla, mint néhány jelzőt, bár mivel szociális vagyok, alapvetően jobban kijövök a szintén szociálisabb emberekkel.
aug. 23. 15:37
 2/9 anonim ***** válasza:
88%

Ez attól függ, mit takarnak ezek a kifejezések. Ha azt, hogy lesüti a szemét, nem mer megszólalni a társaságban, szúlyos szociális problémákkal küzd, nincsenek barátai, se más közelebbi emberi kapcsolatai a családján kívül (ha ugyan velük van) és nekem kéne megerőszakolnom, hogy haladjon az ismerkedés, akkor nem.

Az ilyen szépítő jelzők kb ezt szokták takarni.

Ha jól etudunk beszélgetni, velem nem gátlásos, meg találja a hangot a családommal, el tudom vinni kisebb baráti öszejövetelekre, vannak saját barátai, hasonlóak a terveink, céljaink, értékrendünk, humorunk, életstílusunk akkor persze.

aug. 23. 15:38
 3/9 anonim ***** válasza:
93%
Ilyen férfiba vagyok szerelmes 11 éve.
aug. 23. 15:44
 4/9 anonim ***** válasza:
91%
Ilyen férfivel vagyok majdnem 9 éve. Szóval igen. :)
aug. 23. 15:45
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, milyen értékben félénk és gátlásos. Az nekem nem tud vonzó lenni sajnos, aki egy értelmes mondatot nem tud kimondani nyökörészés nélkül, nem tud elhívni randira, harapófogóval kell belőle bármit is kihúzni, full a- és antiszociális, 24/7 otthon döglene... tehát aki szélsőségesen az. Egy egészséges módon introvertált, néha bénázó férfi aranyos tud lenni vonzó módon.
aug. 23. 16:31
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha megfelelően néz ki akkor igen.
aug. 23. 16:43
 7/9 anonim ***** válasza:
Talán. Engem a gátlásosság zavar, jobban szeretem a laza srácokat.
aug. 23. 17:26
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem, én a kiegyensúlyozott embereket kedvelem, akinek helyén van az önbizalma, és mentes mindenfajta görcsösségtől, bizonyítási kényszertől, belső lelki blokktól. Vagyis pszichésen egészséges.
aug. 23. 19:05
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Kb ilyen a párom, imádom 😍
aug. 23. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!