Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az normális szerintetek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális szerintetek, hogy egy lány így viselkedik egy párkapcsolatban?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel fél éve vagyunk együtt, de amióta össze jöttünk ő azóta azt csinálja, hogy csak akkor akar találkozni vagy egyáltalán beszélni velem instán. Amikor szabadnapja van vagy mikor másnap nem kell mennie ami általában hétvégén szokott lenni. Meg ha tervezünk közös programokat abba még bele megy, de azt mondta, hogy ő már abból is ki van nőve, hogy kiveszekedjen ilyenkor a főnökével több nap szabit amikor nem lehetne. Mert ő már nem sokára 25 éves lesz, én meg nem sokára 23. De ebben igyekszik kitartani mellettem addig ameddig nem lesz gyereke ami mellett már érthető módon valóban nem is lehetne mindig megoldani. De fontosabb, megtervezett programokat szerencsére eddig még nem mondott le a munka miatt. És azt mondta mondjuk, hogy legszívesebben nyárra felmondana. De kell neki a pénz azért, hogy jó kocsit tudjon venni magának ami nagyon fontos neki, tehát ugyanúgy dolgozik keményen nyáron is. Pedig a jogsija is nem rég lett meg. De már több milliós mercit akar magának. És azok az idők amikor együtt vagyunk is jól szoktak telni de sajnos gyorsan is.

És mindig miután lejár a munkaideje ő azt szokta csinálni, hogy haza megy befekszik az ágyba pár mondatot esetleg néha vált velem telefonon, inkább olyankor is én keresem őt. De van amikor szinte egy hétig még csak nem is beszélünk. És ő arra hivatkozik, hogy a 8 óra nappali munkája után mindig teljesen hulla és ilyenkor nem igazán tud velem beszélni mert a sok stressz miatt sokszor van rossz passzban ilyenkor és lehet csak veszekedés lenne sokszor közöttünk.

Én most tanulok és szeptemberben megyek vissza az utolsó évemre. Nekem is ott kell ülnöm, utána amikor meg haza jövök nekem sokszor még utána is tanulnom kell mégis szeretnék rá is időt szánni. Vagy egyetem előtt én is végig dolgoztam háromnegyed évet. És az nehezebb volt szerintem sokkal mint az övé mert fizikai, robot munka volt és még fejben is ott kellett lenni mert egy tejüzembe dolgoztam napi 10 órát változó idő beosztásban éjjel, nappal. Nekem is volt abban az időben barátnőm és voltak stresszesebb napjaim. De mindig tudtam magamon uralkodni, hogy a munkahelyi hülyeségeiket a barátnőmre SOHA ne hárítsam rá semmilyen formában. És mindig normálisan és higgadtan tudjak beszélni vele. Ha nekem sikerült, akkor úgy gondolom másnak is menne csak egy kis önuralmat kellene gyakorolnia mindenkinek.

jún. 14. 15:32
 1/9 anonim ***** válasza:
56%
Xdd
jún. 14. 15:35
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Őt nem igazán érdekli ez a kapcsolat. Tőled függ, neked ez belefér -e, vagy akarsz olyat, aki tényleg rád szánja az időt.

" 8 óra nappali munkája után mindig teljesen hulla és ilyenkor nem igazán tud velem beszélni mert a sok stressz miatt"

Oké, akkor oldja meg, vagy oldjátok meg együtt. Kezdjen el egészségesebben étkezni, valamit sportolni, ahol levezeti a feszkót, és feltöltődik energiával. Leszarja, hogy neked igényed van a beszélgetésre, és hogy érzed magad ettől. Én nekem ugyanez van, nonstop dolgozok, de mégis szánok időt a páromra, mert szeretem, és hiányzik. Te neki nem hiányzol ezek szerint eléggé.

Nekem is voltak időszakok, amikor sokkal nehezebb volt a meló, és kevesebbet beszéltünk, de azért nem tűntem így sosem el.

Szóval fura az egész.

jún. 14. 15:38
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem jár veled csak szórakozik amikor kedve tartja, főleg nem szeret így nem is hiányol.
jún. 14. 15:51
 4/9 A kérdező kommentje:

Akkor minek akart össze jönni velem, mert ő volt inkább az aki erőltetni akarta ezt a “párkapcsolatot” mert én a fiatalabb korosztályt részesítem előnybe amikor párt keresek és már az első héten ezt csinálta amikor össze jöttünk. Talán ennyire tetszek neki külsőre, hogy ki akar engem használni.

Egyébként egyszer amikor pont rosszabb passzban volt felhívtam rá kérdeztem erre és akkor olyat mondott, hogy nála bizony azt kikell érdemelni akárkinek, hogy ennyi energiát pazaroljon.

jún. 14. 15:56
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

"nála bizony azt kikell érdemelni akárkinek, hogy ennyi energiát pazaroljon."

Miért "pazarlás" egy párkapcsolat? Ez egy befektetés, ami megtérül.

Azt, hogy ő "rád pazarolja" az energiáját meg elég kevés... Még csak nem is beszél veled. Szóval nem valami nagy cucc. Gondolom azért mondta, hogy szerencsésnek érezd magad, hogy ő így döntött, hogy veled akar lenni.

Hány éves ez a lány?

Szerintem jobbat érdemelsz nála...

jún. 14. 16:09
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem kapcsolat. Érdektelen az egész.
jún. 14. 16:17
 7/9 A kérdező kommentje:
#5 A szövegbe leírtam, hogy 25 lesz ő én pedig 23 leszek. Szinte pont két évvel idősebb.
jún. 14. 17:07
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem igazán fontos neki a ti kapcsolatotok. Tény és való, hogy munka közben én sem sokszor írok vissza a páromnak, de soha az életbe nem tudnám megtenni, hogy alig keresem, hiszen mindig hiányzik. Szinte mindig van egymásnak mondanivalónk. Mindig van időm a páromra és a kapcsolatunkra. Szerintem ez a normális. Nem az amit ő képvisel ebbe a kapcsolatba.

Ki kell érdemelni hogy másra pazarolja? Ha időpazarlásnak tekinti a kapcsolatot, akkor ez nem kapcsolat hanem szenvedés. És különben is, mit képzel magáról? Hogy ő akkora nő, hogy egyáltalán te legyél hálás ha neha vele lehetsz? Nem könyörög a főnöknek szabadságért? Nemcsak hogy te nem vagy fontos de a kapcsolat sem az neki.

Sürgősen felejtős ez a kapcsolat. Ha benne maradsz, nagyon rosszul fogod magad érezni.

jún. 14. 17:35
 9/9 gabor49 ***** válasza:
100%
sajnos nem erdekled
jún. 15. 04:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!