Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik opciót választanátok ebben a sztuban?
Van egy munkatársam akibe hát szerelmes lettem. Jónak, már-már barátinak nevezném a kapcsolatunkat, viszont foglalt.
Mivel nem tudom meddig tudnék úgy csinálni mintha közömbös lennék iránta,ezért két lehetöség között gondolkozom:
-Elmomdom hogyan érzek iránta ,előbb utóbb elcsendesedne a dolog,idővel talán nem lenne kínos a légkör.
-Áthelyeztetem magam egy másik részlegre,bár szeretek ott dolgozni ahol most vagyok.
Esetleg van egyéb javaslat.
Értelme akkor lenne színt vallani,ha ő hatàrozottan tudtodra adnà, hogy érdekled és miattad lépne.Szóval,randira hívna plusz akàr szerelmet is kifejezne iràntad.
Mivel ez egyelőre nincs így,marad a màsik opció:uralkodsz magadon,kerülöd,palàstolod, mennyire oda vagy érte.
Nem vagyok állat, hogy ne tudjak uralkodni magamon.
A munkám meg fontosabb mint holmi kacér nő.
Átnéznék rajta simán.
Tehát se vallomás se áthelyezés.
Menjen ő a ge ci be ha kínos neki a szitu.
Én amit csinálok megtartom plátóinak.
Néha flörtölünk néha veszekszünk néha izzik a levegő kémia van néha megfolytanánk egymast egy kanál vízben es mimt vmi régi házasok éldegélunk így a munkahelyen.
Sokkal szinesebb igy a munkahelyi világ mintha csak a klimaxos nőkollegakat kene lesnem meg bókolgatni nekik mert kisebbségi komplexek es a sẁruléseiket kell kezelnem. Nem árt neha egy üde szinfolt a pasikollegákkal.
De egyik se penne jó magánéletbe átvinni. Meg senki nem olyan szerencsétlen hogy a szexet ne tudja kiélni mással.es kollegàra szoruljon.
Mert beleviszel ilyen drámákat meg szerelemlobbanásokat. Tulspilázod a semmit ahelyett hogy élveznéd ami van. Egotuning vagy vmi kozben keresel vmi baráot van szoc.életed is meloba meg jól jönnek ilyen "berepülők" munkahelyi kiégés ellen vagy azert néha meg is védenek kiállnak az ilyenek masokkal szemben is akàr melletted. Nem is árt ha vannak olyanok akikkel mintha a levegoben lenne valami, de ennyi, kisebb játék csak, es nem több de az munkahelyen sokat tud jelenteni.
Nekem nem egyszer volt pl mikor a banyák mobbingoltak és a férdi kollega állt ki mellettem aztán elsápadt az összes..
Meg amikor bementem reggel beszélget minden női kollega, koszonok, mindenki rámnézett es SENKI nem köszönt vissza, aztán ez a férfi szolt csak fel egyedul, hogy jo reggelt x!;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!