Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiket választanátok?
A férfit aki jobban szeret mint te őt, vagy a férfit akit ti szerettek jobban?
23/L

Nem tudtam, hogy erre van mértékegység.
Viszont ebben az esetben nyilván az elsőt nem szereted.

Csak azok a kapcsolatok tartósak hosszú távon, ahol a férfi szereti jobban a nőt.
Nyilván az is jó, ha egyformán szeretik egymást a felek, de általában a valóságban az egyik fél mindig jobban szeret, jobban ragaszkodik.Ha ez a fél a nő, akkor semmi nem lesz abból a kapcsolatból.

Ez így nem helyes ebben a formában. Nem az taszító nekik ha valaki túlságosan szereti őket, hanem az hogyha valaki szeretete nem egészséges és nem tud létezni a másik nélkül, meg akar halni nélküle, kontrollmánia stb.. szóval nem azzal van baj ha nagyon szereted a másikat, hanem azzal hogyha mentális problémáid vannak és ebben nyilvánul meg. Ez pedig érthető módon taszító sokaknak.

#5 Nyilván nem szélsőségekre gondoltam hanem egészséges keretek között.
Én ezt tapasztalom, ezt látom sok esetben. Ha túlságosan szeretsz egy nőt, akkor úgy érzi hogy nyeregben veled szemben, nincs kihívás, ergó unalmas leszel neki. Ezért buknak a nők azokra a pasikra, akik azért egy kicsit szeretik őket, de azért eleg bunkók és lekezelők tudnak velük lenni.
Itt is mindig tele van olyan lérdéssel, hogy jajj milyen bunkó, megalázó stb de hát úgy szeretem.

2-es teljesen igazad van, ugyanerre én pár éve jöttem rá. Tartós kapcsolathoz, házassághoz az kell, hogy egy picivel ugyan, de a férfi legyen az elkötelezettebb, a szerelmesebb. Ez nem jelenti azt, hogy a nő ne szeretné nagyon a férfit, nem kell az érzelmekben nagy különbségnek lenni. Olyan nagyon ritka, hogy 50-50, az is működhet gondolom. De ha a nő szeret kicsivel jobban.. Azt a kapcsolatot megette a fene. Ezt látom magam körül egyszerűen, így működik a világ.
Azt meg, hogy kihez vonzódunk zsigerileg (általában azokhoz akikkel a traumáinkat tudattalanul újraélhetjük, hívjuk ezt rosszfiúnak) ne keverjük azzal, hogy miből lesz tartós kapcsolat. Pont az ilyenekből nem lesz, kedves 6-os.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!