Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kit választanál?
Aki akkor hiányzik amikor rosszul vagy?
Vagyaki akkor hiányzik, amikor jól szórakozol, és nincs veled?
Ez a két opció van, két külön ember.
A függetlenséget, hogy ne más ember kénye-kedve határozza meg azt, hogy hogyan érzem magam.
(Ez tulajdonképp sikerült, mert a depresszió független a többi embertől, the he he)
Lol.
De az ember társas lény, a lelked mélyén te is szeretnél társat.
"Aki akkor hiányzik amikor rosszul vagy?" - orvos?
"Vagyaki akkor hiányzik, amikor jól szórakozol, és nincs veled?" - Ha nélküle is jól szórakozom, akkor nem is biztos, hogy hiányzik.
Szóval inkább egy harmadikat választanék.
Amikor szomorú vagyok, akkor a szívem szinte "éhes" a törődésre. Amúgy én olyankor inkább anyukámmal szeretek beszélni, vagy a legjobb fiú haverommal, aki olyan mint a bátyám. Ha potenciális szerelem jelölt hiányozna, akkor tudnám, hogy be is csaphat a szívem.
Viszont többször éreztem már koncerten vagy bálban, hogy nagyon jól érzem magam, és nagyon hiányzik valaki, akivel most szívesen megosztanám a jókedvemet és bárcsak együtt szórakoznánk... És amiatt kicsit szomorkás is lettem. Szerintem az sokkal erőteljesebb érzés, és innen éreztem igazán, hogy szerelmes vagyok.
Szóval, az utóbbi.
amelyikbe szerelmes vagyok,és vele akarom leélni az életemet egyértelműen
+ ő is (velem)
#6 ugye????.....
És nyilván az jut az eszedbe a bajban, akiről tudod hogy megértene.
Nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!