Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez ilyenkor, hogy tortenhet meg?!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez ilyenkor, hogy tortenhet meg?!

Figyelt kérdés
Kezd vonzodas kialakulni egy nalam 3 evvel fiatalabb kollegammal, aki kapcsolatban van. En szintugy kapcsolatban vagyok es gyerekem is van. Nalunk vannak ugyan problemak, de elvagyunk, o nem tudom, hogy van a kapcsolataban, de kollegaim szerint jol meg vannak. Nagyon erzodik koztunk a kemia, nekem nem is beszel a kapcsolatarol, mintha titkolna is elottem. Sokat csipkelodunk egymassal, es erzem, hogy keresi a tarsasagom. Ha mind a ketten, elvagyunk a parkapcsolatunkban, akkor ilyen, hogy tortenhet…
aug. 19. 22:44
 1/10 anonim ***** válasza:
83%

Úgy, hogy "elvagytok".

Jézusom, mi ez a kérdés...

aug. 19. 22:48
 2/10 A kérdező kommentje:
De nem ugy vagyunk el, mint 2 kollega. Hanem, mint ferfi es no
aug. 19. 22:49
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Miért csak nők írnak ki ilyen kérdéseket?
aug. 19. 22:51
 4/10 anonim ***** válasza:
82%
A kapcsolataitokra értettem, hogy csak elvagytok benne!
aug. 19. 22:51
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Aztarohadt
aug. 19. 23:03
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Semmi különös, férfinak is nőnek is jólesik érezni, hogy tetszik másnak is a párján kívül. Egy kis izgalom a munkahelyen ami feldobja a szürke hétköznapokat, ennyi, nem kell bele látni többet annál mint ami.
aug. 20. 07:04
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Működik a kémia, ennyi. Attól, hogy van párod, nem lettél se aszex, se leszbikus. Jött valaki, akivel kölcsönös a vonzalom. Ennyi. Az már a te döntésed, hogy minden ilyen esetben engedsz a csábításnak, vagy hűséges maradsz.
aug. 20. 09:04
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerintem holnap megkéri a kezed, miután àtadta az ajàndék csokit... Csak mert te vagy a meló legjobb csaja, nincs is nàlad különlegesebb!🤣🤣🤣
aug. 21. 14:40
 9/10 A kérdező kommentje:
Szerintem is❤️❤️❤️ Igy van, ossze teheti a ket kezet, hogy egyaltalan engedem, hogy hozzam szoljon!
szept. 6. 10:30
 10/10 anonim ***** válasza:
Juuujciii,hàt ez nagyon izgalmas!!!...🤣🤣🤣
szept. 6. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!