Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi tortènhetet ezzel a stràccal randi kozben?
elso randi, full sokat beszèltunk, minden okè volt, aztàn vèletlen talàlkoztunk egy pasi ismerosommel, aki oda jot koszonni. Nem volt ott sokat, max 2 perc, de làtom a stràcon (akivel randiztam) hogy full ideges volt, s paradicsom piros lett az arca, mintha elpirult volna. Szerintetek mi volt vele? mert ha ez fèltèkenysèg akkor nàlam màr rossz.
Nem kèrdeztem meg tole sajnos hogy mi volt ez a reakcio, utàna egyèbkènt teljesen normàlisan viselkedett meg minden, jo pasi, csak ezt a reakciot nem tudom mire vèlni.
Szerintetek?
Szerintem inkább az zavarta hogy megzavarták a randit, és aggódott hogy becsatlakozik az illető. Kellemetlen mikor megjelenik a beszélgető partner ismerőse akit te nem is ismersz és olyan dolgokról beszélnek amirol neked fogalmad sincs.
Bemutattad őket egymásnak?
Szerintem rövid úton ügyesen és illedelmesen le kellett volna ráznod a srácot, hohy meg ne sertsd közben, hiszen a figyelmed most a randipartneredé...
Ez csak egy kis figyelmesség lett volna a reszedről. Persze más kérdés, hohy felnőttként az ilyen helyzeteket kell tudni kezelni. Nah de ha randizok, akkor a figyelmem az övé. A másik sráccal akkor is tudok beszélni, ha majd ő nem lesz ott. Én örülnék is, ha randi közben odajönne egy csaj és lerázhatnám :) bizonyíthatnám az illetőnek, hogy komolyan érdekel. Persze itt is van egy egészseges határ, hiszem nyilván vannak fiú ismerőseid, akikkel nem fog megszakadni a kapcsolat, ha összejössz ezzel a sráccal... vagy bárkivel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!