Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vajon tetszem neki? Tetszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon tetszem neki? Tetszik az egyik csoporttársam, de nem tudom, hogy ő is így érez-e. Ti mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Most kezdtük az egyetemet, de már mind a kettőnknek ez a második szakja. Korábban látásból már ismertem (egy gimibe jártunk, és a diplomaosztó főpróbán egymás mellé szólt a helyünk), de igazából eddig még nem beszéltünk. Gondoltam, az egyik szünetben leszólítom, mert amúgy is volt pár kérdésem a tárgyelismeréssel kapcsolatban. Azt gondoltam, hogy majd jól elbeszélgetünk, hiszen sok közös pontunk van, illetve extrovertáltabbnak,barátkozós típusnak tűnt. Szünetekben is általában random csoporttársainkkal szokott csevegni. Ennek ellenére beszélgetés közben eléggé érdektelennek tűnt, nem is igazán kérdezett semmit. A barátnőm szerint, aki szintén ott volt, és próbált becsatlakozni a beszélgetésbe, mert neki is hasonló gondjai vannak a tárgyakkal,szóval szerinte biztos csak azért viselkedett ilyen hidegen és rá nem jellemzően, mert tetszem neki. Szerintem ez butaság, sokkal inkább úgy tűnt, mintha egyáltalán nem érdekelném. Ti mit gondoltok? Szívesen megismerném jobban, de nem akarok pofára esni. (L/22)

2018. szept. 20. 00:30
 1/3 anonim ***** válasza:
58%
Mindkettő lehet. Azért is lehetett szűkszavú, mert zavarban volt, de azért is, mert közömbös vagy számára. Nem tudhatjuk.
2018. szept. 20. 00:35
 2/3 anonim ***** válasza:
Magamból kiindulva az jön ebből le, hogy nem érdekled. Ha egy nekem tetsző lány jönne oda ismerkedni, akkor egyáltalán nem közömbösen viselkednék.
2018. szept. 20. 06:07
 3/3 anonim ***** válasza:
Erre egyszerû a válasz.. Kérdezd meg.. vagy szex-lesz vagy komoly de inkább szexre tippelnék, de lehet jobban járnál egy csendesebb,visszahúzodó sráccal, tudod ōk is léteznek nehezen nyilnak meg de lehet hogy jobban megtalálod benne magad. És ōk sokkal hūségesebbek!
2018. szept. 22. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!