Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik egy csoporttársam az egyetemen. Mit tegyek?
Nem beszélgettünk még egymással, de nagyon tetszik a lány. Észre vettem régebben is, hogy amikor pár méterre állok töle akkor néha felém néz. Még nem volt barátnőm, tőlem 3-4 évvel fiatalabbaknál próbáltam, de valamelyik buta, valamelyik meg még nem tudja eldönteni mit akar, és van a barátzóna.
Hogyan közeledjek ehhez a lányhoz? Mit csináljak?
Az előbb láttam egy kérdést, hogy valaki leült egy csaj mellé az előadóban és megcsókolta, mit tegyen, mert ezután kirohant. Esetleg kipróbálhatod ;)
Amúgy szerintem próbáld kideríteni, hogy van-e barátja. Aztán küldj valami vicces üzenetet és hívd el randira :) (persze csak, ha nincs).
Nincs barátja. Egy közös ismerősünkkel beszélgettem, nagyon jóban vannak, és ő mondta, hogy nincs senkije.
Milyen vicces üzenetekre gondolsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!