Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Platoi kapcsolat, vagy tortenh...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Platoi kapcsolat, vagy tortenhetett is valami?

Figyelt kérdés

A paromnak tobb noi ismerose, baratja van. En ebben nem latok semmi ordogtolvalot. Hiszen ugyan igy nekem is vannak ferfi barataim. Es vannak kozos noi es ferfi barataink is. De nem mindenki.

Viszont. Korulbelul 3 eve kezdodott az hogy az ilyen noi barat, aki elmeletmileg kozos barat,szoval ha csak o szoba kerul akkor a parom viselkedese megvaltozik.

Igy irhato le a folymat. Az elso pillantban mindig ugy erzekelem hogy megall a levego. Aztan megy minden tovabb egy darabig, am a paromon latom hogy egyre melaozobb es kisse buskomor lesz a viselkedese. Ha szolok hozza sokszor se kep se hang.

Ez mondjuk neha szokott nala megjelenni idoszakonkent, de ilyen hirtelen nem jellemzo.

Aztan az utanna levo 1-2 napon folymatosan feszultseget is erzek rajta a buskomorsaga mellett. Mint aki folymatosan agyal valamin, de igyekszik ezt eltitkolni. Ezt neha felvaltja egyfajta, szinte buntatos kedveskedes. - Na ez talan az egeszben a legmeghokkentobb.

Aztan egyszer csak kirobban. Keres valami urugyet, es ossze perobal velem veszni. Utanna megint buntudatosan kedves. Es talan itt be is fejezodik a folymat. De neha meg egy kis idore visszasulyedhet a buskomorsagba.

Amugy, ugyan az a szakmajuk. Es tenyleg jol eltudnak poenkodni ha egyutt vannak.

Ami meg feltuno, hogyha egyutt vannak es en is a tarsasagukban vagyok, nagyon kirekesztettnek erzem magam. De egyebkent kedvelheto szemelyisegu no lenne. Ha nem elnek egy ideje a gyanuval, hogy vaj van a fuluk mogott.

Egyszer rakerdeztem, talan meg 3 eve, az elejen ennek az egesznek. Konkretan arra hogy miert hagynak ki a tarsalgasukbol szinte rendszeresen?

Akkor annyi volt a valasza hogy csak nagyon kedveli ezt a not. Mert nagyon egyhuron pendulnek. Es hat sokat szakmaznak. Es ezert is erezhetem magam igy. De o ezt igazan nem szeretne.

A no egyebkent ferjezett. Kb.2 eve.

A parom ezen kivul semmi furat nem csinal. Hozzaferek elvben minden feluletehez.

A kerdes, hogy valyon mi a fene van mogotte?

Baratsag? Szerelem? Testi vonzodas?

Tapasztalata errol valakinek? Jotanacs? Meglatas? Minden johet.

2021. dec. 5. 21:58
 1/4 anonim ***** válasza:
45%

Ha ilyen jól megfigyelted a párod akkor szerintem elég egyértelmű.

Szereti.

Ezen nincs min ragozni.

Menjen legyen vele boldog.

2021. dec. 6. 08:02
 2/4 anonim ***** válasza:

Hát ez nehéz ügy. A fentiek alapján nem közömbös neki a nő, sőt.

De hogy történt-e valami, nehéz megtudni.

Én úgy gondolom, hogy nem, vagy ha történt is valami, vége lett - ezért viselkedik így a férjed.

2021. dec. 6. 10:16
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez sokminden lehet. Testi vonzalom de szerelem is.
2021. dec. 6. 10:47
 4/4 anonim ***** válasza:
Mindegy, hogy történt-e, mert már ott rohadt gáz, hogy a pasid más nő után ácsingózik. Aki csak azért nincs vele, mert férje van, vagy annyira nem jó neki a hapsi, hogy úgy vele is legyen.
2021. dec. 6. 12:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!