Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ereztetek mar hogy faj ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ereztetek mar hogy faj ha a masik akit szeretsz nincs veled?

Figyelt kérdés
Faj a lelkem szorit a mellkasom nyugtalan vagyok. Es mivel nem erez ugy mint en emiatt kevesebbnek erzem magam.

aug. 18. 11:29
 1/10 anonim ***** válasza:

A mostani barátom olyan ha nem is vagyunk egyutt le se szakad a videocsetrol se velem szinte oránként is képes hivogatni meloban is.(vendéglátos es neha hajnal 2 ig ritkán 6 ig is dolgozik)hát olyankor nem hagy aludni se..

Szoval nincsenek soha olyan üresjáratok hogy hiányozni tudna.

aug. 18. 11:37
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Exem volt olyan hogy megesett azt se tudtam hol van ha hivtam ezredjére se vette vel es simán hagyta hogy izguljak pánikoljak higyjek amit akarok meg nem lehetek vele.

Soha többé ilyen f.szfejet.

aug. 18. 11:38
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem fāj, de hiányzik, ha például külföldi kiküldetésen van. De akkor ís videóhívásozunk minden este.
aug. 18. 11:40
 4/10 anonim ***** válasza:
Fájni nem fáj, de szomorú vagyok, mert én is pont így vagyok, mint te, hogy nem érez úgy, mint én. Vagyis nem találtak viszonzásra sajnos az érzéseim. Remélem, hogy idővel elmúlik, hogy hiányzik és ha látom, akkor nem szorít a mellkasom a bánatomban.
aug. 18. 11:45
 5/10 anonim ***** válasza:

"Faj a lelkem szorit a mellkasom nyugtalan vagyok."

Ez veszélyt jelez. Vagy az illetőnél, vagy nálad.

aug. 18. 11:46
 6/10 anonim ***** válasza:

"Es mivel nem erez ugy mint en emiatt kevesebbnek erzem magam."

Szerintem inkább az adott illető elvesztésének való félelme az ami dominál.

De a veszély valós-hogy melyikötökre ahhoz jobban kellene ismerni titeket.. De amit érzel, az első mondatodban az egyértelműen: veszély.

aug. 18. 11:48
 7/10 A kérdező kommentje:
De olyan ritkan tudunk talalkozni. Van hogy napokig bem latjuk egymast meg van h csak naponta 1 orara tudunk talalkozni
aug. 18. 11:48
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Akkor legyetek külön.
aug. 18. 12:32
 9/10 anonim ***** válasza:
En volt hogy nem birtak ki es elmentem akkor hozzá személyesen es csöngettem. Abbol tök jo sztorink is lett:)
aug. 18. 17:29
 10/10 anonim ***** válasza:
*nem bírtam ki
aug. 18. 17:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!