Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Harcoljak vagy engedjem el?
Összejöttem egy pasival. És elképesztően jó vele. És ő is ezt mondja rólam, ezért munkán kïvül mindig együtt vagyunk. Már az összeköltözésről Is beszélünk.
Ami a fura a kapcsolatunkban hogy ő idősebb tőlem. Ő 41 éves én pedig 26.
Őt ez nem zavarja és már engem sem.
És hétfőn felhívott napközben hogy este tali, vacsi?
Én meg írtam neki hogy barátnőmmel vagyok, neki segítek ma.
Erre írta, hogy hozd őt is, elmegyünk együtt fagyizni.
És elmentünk.... És elég gyorsan kiderült hogy ők ismerik egymást. Miután hazamentünk kértem a barátomat hogy adjon erre magyarázatot. Mert nagyon megbántva éreztem magam, láttam hogy hogyan nézi a b nőmet és hogyan viszonyul hozzá.
Ő pedig elmondta hogy a bnőmet a játszón ismerte meg, ahova ő mindig levitte a húgát, barátom meg a lányát.
Bnőm húga 8 éves, a pasi lánya meg 9. És A kislányok a legjobb barinő. Beszélgettek sokat, majd fel is mentek a pasihoz. Aztán ez így ment hónapokon keresztül, ott is aludtak többször, mert pizsipartiztak a kislányok, ő pedig szerelmes lett közben bnőmbe. De akâr hogy próbálkozott És akármit is tett bnőm visszautasította őt az életkorára hivatkozva. Ezért barátom megszakította ezt az egészet és lezárta. És hogy most engem szeret..és ez az igazság.
Beszéltem bnőmmel is hogy ez most mi a fa sz volt?
És elmondta ugyanazt. Plusz hogy a pasi egy igazi, és úriember volt mindig vele, de hozzá túl idős, és jöhet a pénzével, a kigyúrt testével, a jóképűségével őt nem érdekli mint pasi.
De ezt meg azért hiszem nehezen, mert tudom hogy bnőm anyagilag nagyon meg van szorulva,mióta ő itthon maradt, a családja meg lelépett külföldre. Rendszeresen hív hogy adjak neki kölcsön kajára pénzt.
Vagyis ha ilyen helyzetben van, akkor miért utasította vissza azt a pasit, aki ahogy nekem, úgy neki is mindent megadott volna?
Ezt nem értem. Plusz a héten körbekérdeztem és a pasi hónapokig adott bnőmnek pénzt kajára és persze rendszeresen találkoztak is ilyenkor. Tehát valamit sunyulnak.
Szerinted?
"De ezt meg azért hiszem nehezen, mert tudom hogy bnőm anyagilag nagyon meg van szorulva,mióta ő itthon maradt, a családja meg lelépett külföldre. Rendszeresen hív hogy adjak neki kölcsön kajára pénzt.
Vagyis ha ilyen helyzetben van, akkor miért utasította vissza azt a pasit, aki ahogy nekem, úgy neki is mindent megadott volna?
Ezt nem értem."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!