Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Harcoljak, vagy engedjem el?
Tyűha, azt hiszem inkább visszamegyek a házi feladat kategóriába, ott könnyebb megoldabi a dolgokat :D
Na de szerintem azt kellene csinálnod, hogy választás elé állítod. Üljetek le és beszéjétek meg a dolgot komolyan, és ne kössetek ki másgol. Mondd meg neki, hogy szeretnél feljebb lépni a kapcsolatotokban, de ha ő nem akar ezért tenni, akkor el kell hogy menj, mert ezzel csak egymás idejét pazaroljátok.
Mindenképp döntenetek kéne, hogy együtt vagy egymás nélkül. A se veled, se nélküled állapot nem épp a legjobb dolog.
Gondolkodj el szerintem, ő egy 26 éves felnőtt férfi, te meg egy 18 éves még szinte tinilány.
Szexet akart, megkapta.
A végén majd rájössz.
"Mert nem mondtuk ki a mai napig sem, mit akarunk a másiktól. Pedig próbáltunk erről beszélni nagyon sokat, de sosem jutottunk dűlőre. Egyszer azt mondta szeret."
Nem tudja, hogy mit akar de azt mondja szeret?
Egy férfinak kéne lépnie, de ha ő nem tudja kimondani mit akar ennyi idő után sem, akkor jobb ha tudomásul veszed, hogy nem mást, csak pár éjszakát. Beszéld meg vele, mond meg, hogy ez így nem jó és döntsön akar-e téged vagy nem. Ha nem tud lépni, akkor dobd ki mielőtt pofára esnél.
Ugyanmár... voltam ilyen se veled, se veled kapcsolatban. Mi mellé még barátok is voltunk közben.... teljesen úgy funkcionáltunk olykor, mint egy pár és nem lett kimondva, hogy na akkor együtt vagyunk. Én is éreztem benne ezt a kettősséget. Aztán jött egy csaj. Vele érdekes módon működött a kapcsolat felvállalása, ami köztünk nem ment egy év után sem.
Szóval ez hülyeség, hogy fél. Mégis mitől félne... aki kapcsolatban akar lenni ilyen szituban, az kapcsolatban van. Nem te vagy az, és kész.
Uritoedeny vagy csak. Ez a kimondatlan dolgok tipikus formaja. Van elettarsa/ felesege, igy nem akar tobbet toled. Amig te almodozol, addig o a szuletesnspi bulijat megtartja nelkuled a csalajaval , felesegevel es baratsival. Amig almodozol, tervezik a kozos gyereket a novel, ami neked sose fog osszejonni. Szentesten egyutt lesz a csaladjaval, te meg egyedul kuksolsz.
Keress valakit, akinek csak te vagy es ki is mondja, h a bnoje vagy.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!