Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Várjak még rá vagy inkább engedjem el?
Barátommal 8 hónapot töltöttünk együtt. Hatalmas szerelem volt mindkettőnk részéről, illetve én még mindig oda vagyok érte.
De rendszeresen féltékenykedtem és csúnyán megbántottam, nagyon durva dolgokat a fejéhez vágtam ok nélkül.
Szakított velem, mert azt mondta részéről elmúlt a szerelem és nem tudja feldolgozni a fájdalmát, amit okoztam neki.
Idővel vajon még van esélyem nála?
Ha nagyon szíven ütötted őt, akkor nem biztos.
De ha kell neked, akkor nincs mire várni, egy nő is megteheti azt amit a férfi, elmehetsz hozzá, bocsánatot kérhetsz elmondhatod, hogy egy idióta b**arom voltál egy hüle pics**a. ÉS van e még esély rá, hogy megbocsásson neked és együtt lehessetek.......szóóóval valami ilyesmi.
De ha meg sem próbálod akkor nem tudod meg...
Legalább tudni fogod , hogy van e értelme várni még...
Bocsánatot kértem, megmondtam hogy mennyire szeretem.
Nem akar ő már semmit, azt mondta..
Gondolom a féltékenykedésekkel kiidegelted. Nem csodálom, hogy lelépett.
De van egy rossz hírem. A rendszeres féltékenykedéseiddel a jövőbeni normális kapcsolataidat is tönkre fogod tenni, és csak a selejt marad melletted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!