Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tanácsra lenne szükségem!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tanácsra lenne szükségem! Engedjem el életem szerelmét vagy harcoljak érte tovább?

Figyelt kérdés
Szóval 2éve ismertem meg az igazi férfit! Együtt voltunk, majd szakítottunk de ugyan úgy mentek a dolgok mint egy kapcsolatban, ezt 4-5ször eljátszottuk.. végül együtt maradtunk, az anyukája sosem fogadott el mert van egy kislányom! Odáig jutottunk hogy kedves mama öngyilkos akart lenni miattam ezért életem szerelme kidobott, viszont azóta is tart a dolog, szinte minden ugyan úgy mintha együtt lennénk! Viszont az anyukája nem tudja mert megzsarolta a fiát ha kiderül hogy velem van újra meg teszi! Kértem a "párom"had beszéljek az anyukájával hátha, vagy vigye orvoshoz mert ez már betegség! Nem engedi mert félti az anyukát ami érthető is! Tudom hogy ő is szeret és együtt akar velem lenni mert el mondta csak az anyukája vissza huzza!! Segítsetek!mit tudnék csinálni? Ki készít ez a bizonytalanság!
2021. máj. 28. 19:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
95%
Neked egy mamafüggő gyerek az igazi férfi? Ez még csak fel sem nőtt.
2021. máj. 28. 19:20
 2/13 anonim ***** válasza:
89%

"2éve ismertem meg az igazi férfit"

Nem, nem egy ferfit, hanem egy nagyra nott kisgyereket, aki nem tud elszakadni Anyuci cic***tol! Szexre jo vagy neki. Ennyi.

2021. máj. 28. 19:22
 3/13 anonim ***** válasza:
95%
Ne aggódj, a vénasszony nem lesz öngyilkos, "pusztán" érzelmileg zsarol. A pasi viszont lapát.
2021. máj. 28. 19:27
 4/13 anonim válasza:
93%
Ennyire hogy függhet az anyjától? Szakadjon már el tőle, az baszna be ha édesanyám hatására mondanék nemet annak a csajnak akit szeretek.
2021. máj. 28. 19:49
 5/13 anonim ***** válasza:
91%

Mama ici-pici fiacskája lesz még 60 évesen is, a mama pedig mindannyiótokat túl fog élni, ebben biztos lehetsz.

Keress magadnak más embert.

2021. máj. 28. 19:57
 6/13 anonim ***** válasza:
86%
Az anyukája ismer téged? Találkoztatok már? A kicsi miatt nem akarja, hogy együtt legyetek?
2021. máj. 28. 19:57
 7/13 anonim ***** válasza:
94%

Ismerkedéskor először mindig a családi hátteret szoktam megnézni. Amilyen szokásokat a családból hozni szoktak az emberek, szinte kísértetiesen ugyanaz fog megvalósulni a jövőben is. Természetesen nem ismerem a pasit és vaktában ítélkezni sem szeretnék senki felet, de egy ilyen családi háttérnél komoly esélyt látok arra, hogy 10 év múlva ő is így fog zsarolni téged a gyerekeddel szemben...

De még, ha nem is így lesz, a múltbeli döntései elárulják a személyiségét: ez a férfi nem meri felvállalni a kapcsolatotokat, fél az édesanyjától és örökké bűntudatban fog élni és lehet, hogy még élvezi is az áldozat szerepét. Amíg az anyuka él, semmi nem fog változni, utána pedig senki sem tudja, mi fog történni. Amennyiben el tudod fogadni a párkapcsolatotokat a jelenlegi formában még további 20-30 évig, akkor nem kell elengedned őt, de ha változást szeretnél, akkor valaki mást kell keresned.

Átérzem a nehézséget: én is elengedtem "életem nagy szerelmét" 2,5 év után. Nyilván nagyon fájt, de így utólag visszatekintve életem legjobb döntése volt. Mindig a jövőbe kell tekinteni és aktívan tenni érte.

2021. máj. 28. 20:01
 8/13 anonim ***** válasza:
89%

😂 Milyen férfi? Neked komolyan olyan kisgyerek kell akinek az anyja dönti el ki lehet a párja? 😂🤦‍♀️

18 évesen kerek perec megmondtam szüleimnek, hogy nem szólhatnak bele kivel vagyok. Nem nekik kell szeretni.

2021. máj. 28. 20:23
 9/13 Katona Dius ***** válasza:
86%

Nálam ugyanez volt a helyzet, csak fordítva, plusz nem volt kisgyerek.

Mikor összejöttem párommal, volt tetoválása, fülbevalója és (metálos pasi lévén) hosszú volt a haja. Viszont egyx remek ember volt, rengeteget foglalkozott velem, számára nem volt olyan, hogy valami nem ment. Anyám meglátta és kb ugyanazt mondta, mint párod anyja. Ő felkötzi magát, de nem nézi végig, ahogy emellett a "senki" mellett tönkreteszem az életemet.

Közöltem vele, hogyha ennyi esze van, hogy ilyesmi miatt felkötné magát, nyugodtan. Csak előbb álljon apám elé és magyarázza el neki, miért fog megözvegyülni.

Eltelt 8 év, és anyám még mindig él, elfogadta a kapcsolatunkat. Az évek alatt eltűnt a fülbevaló, levágásra került a hosszú haj.

Egy hónap múlva esküdünk, anyám totálisan be van zsongva, alig várja nagy napot :D

2021. máj. 28. 20:37
 10/13 anonim ***** válasza:
86%
Te harcolhatsz ha akarsz, de itt a párod a probléma, ő ugyanis inkább hazudozik és titkolózik, minthogy érted harcoljon anyucikával. Nálunk is volt hasonló sztori, de azzal a különbséggel, hogy az én párom kiállt értünk a hülye szüleivel szemben, még csak szólnom se kellett miatta, nemhogy harcolni bárkivel is. A te párod erre nem képes, szerintem hagyd a fenébe, mert ha magától nem lát át egy ilyen faék-egyszerű érzelmi zsaroláson, mint az “öngyilkosleszek”-duma, akkor nem csak nem szeret téged eléggé, de még hülye is.
2021. máj. 28. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!