Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Harcoljak vagy engedjem el?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Harcoljak vagy engedjem el?

Figyelt kérdés

Összejöttem egy pasival. És elképesztően jó vele. És ő is ezt mondja rólam, ezért munkán kïvül mindig együtt vagyunk. Már az összeköltözésről Is beszélünk.

Ami a fura a kapcsolatunkban hogy ő idősebb tőlem. Ő 41 éves én pedig 26.

Őt ez nem zavarja és már engem sem.

És hétfőn felhívott napközben hogy este tali, vacsi?

Én meg írtam neki hogy barátnőmmel vagyok, neki segítek ma.

Erre írta, hogy hozd őt is, elmegyünk együtt fagyizni.

És elmentünk.... És elég gyorsan kiderült hogy ők ismerik egymást. Miután hazamentünk kértem a barátomat hogy adjon erre magyarázatot. Mert nagyon megbántva éreztem magam, láttam hogy hogyan nézi a b nőmet és hogyan viszonyul hozzá.

Ő pedig elmondta hogy a bnőmet a játszón ismerte meg, ahova ő mindig levitte a húgát, barátom meg a lányát.

Bnőm húga 8 éves, a pasi lánya meg 9. És A kislányok a legjobb barinő. Beszélgettek sokat, majd fel is mentek a pasihoz. Aztán ez így ment hónapokon keresztül, ott is aludtak többször, mert pizsipartiztak a kislányok, ő pedig szerelmes lett közben bnőmbe. De akâr hogy próbálkozott És akármit is tett bnőm visszautasította őt az életkorára hivatkozva. Ezért barátom megszakította ezt az egészet és lezárta. És hogy most engem szeret..és ez az igazság.

Beszéltem bnőmmel is hogy ez most mi a fa sz volt?

És elmondta ugyanazt. Plusz hogy a pasi egy igazi, és úriember volt mindig vele, de hozzá túl idős, és jöhet a pénzével, a kigyúrt testével, a jóképűségével őt nem érdekli mint pasi.

De ezt meg azért hiszem nehezen, mert tudom hogy bnőm anyagilag nagyon meg van szorulva,mióta ő itthon maradt, a családja meg lelépett külföldre. Rendszeresen hív hogy adjak neki kölcsön kajára pénzt.

Vagyis ha ilyen helyzetben van, akkor miért utasította vissza azt a pasit, aki ahogy nekem, úgy neki is mindent megadott volna?

Ezt nem értem. Plusz a héten körbekérdeztem és a pasi hónapokig adott bnőmnek pénzt kajára és persze rendszeresen találkoztak is ilyenkor. Tehát valamit sunyulnak.

Szerinted?

aug. 15. 20:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem ők olyan támogatói kapcsolatban voltak, ami szex nélkül is lehetett akár.
aug. 15. 20:49
 2/11 anonim ***** válasza:

Mert nem jott be neki a pasi... Meg miert ment volna bele erdekkapcsolatba?

Volt nemi ez az neki egy javer volt jol esett ami volt de nem tud ferdikent nezni a pasira.

Van ilyen. Attol mert amugy jo csavo meg penze is van meg nem biztos h megvan az a plusz amitol nekem kell az a pasi!

Amugy orulj neki mert neked meg lett egy klassz parod!

En erre koncentralnek. Nem a multra.

aug. 15. 20:52
 3/11 anonim ***** válasza:
68%
Hagyd a faszit, hazudik.. Lépj tőle..szó nélkül..A másik a barátődtől is..ő is hazudik neked.
aug. 15. 21:02
 4/11 anonim ***** válasza:
91%
Elengedném.
aug. 15. 21:16
 5/11 anonim ***** válasza:
53%

#3 Szerintem is.

Sőt, abban is biztos vagyok, hogy a faszi ponnntosan tudja, hogy ki a te barátnőd.Nem véletlen mondta, hogy vidd el magaddal.

Ez az egész egy abszurd, beteges dolog.Főleg, hogy úgy kezdett ugye veled, hogy előtte a barátnőddel volt, már akkor pontosan tudta, hogy te ki vagy.

Ne legyen igazam, de szerintem így akarja a baratnődet hergelni, hogy "lássa mit veszített".

aug. 15. 21:26
 6/11 anonim ***** válasza:

Én ezt a sztorit màr olvastam itt többször is talàn,a jàtszóteres fiatal lány szemszögéből.Szóval nekem ez esti mese kategória.

Viszont ha igaz lenne, akkor azt javasolnàm,az ilyen pasasokkal vigyàzzanak az ifjú csajok.

aug. 15. 21:36
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Lehet vki jol kinezo,hs nekem nem jon be,en se nyulok hozza. En elhiszem neki.
aug. 16. 00:37
 8/11 anonim ***** válasza:

Úristen te tényleg ennyire buta vagy?

Azért csak úgy random jöjjön össze bárkivel, ha nem is tetszik neki, mert anyagi gondjai vannak?

Hát nem is csodálom beleszeretett melletted. Nem lehet könnyű ennyi IQ-val. Azon csodálkozom hogy visszament hozzád és "mégis" téged szeret.

aug. 16. 12:17
 9/11 A kérdező kommentje:

8.

Te szerintem másik kérdést olvastál.

Ezért kár volt idebüfögnöd a sértéseidet.

aug. 16. 20:10
 10/11 A kérdező kommentje:

Ma mentünk a pasim lányáért.

Én otthon maradtam vele, a pasim pedig elment a spárba. És akkor megkérdeztem, hogy te ismered x et? Erre rendesen felragyogott a kislány hogy igen, nagyon szereti őt.

Én meg mondtam hogy én is ismerem és már régóta barátnők vagyunk. Erre egyből csomó kérdést tett fel, hogy mi van vele, hova tűnt, mikor hívom át?

Meg hogy 3an tudnánk együtt csajbulizni...

Sokszor volt itt? Kérdeztem

Mondta hogy egy ideig rendszeresen, aztán nem jött többet.

És itt is aludt?

Mondta hogy igen.

Kérdeztem hogy apával?

Erre hogy nem, dehogyis. A két kislány meg a barátnőm a hálóban aludtak, a pasim meg a nappaliban. Aztán hozzátette hogy a barátnőm az ő barátnője volt, nem pedig apa csaja. Te vagy apa csaja mondta. És nevetett.

És miután bnőm húga és anyukája elutaztak utána is volt fent nálatok?

Erre azt mondta hogy néha,de már régen nem látta. És hogy írt neki Messengeren de bnőm nem írt vissza neki.

Szóval nem tudom...

Azt tudom hogy a pasim szokott "venni" úgymond barátokat a lányának,mert az anyja nem viszi sehova se a kislányt... és ott nincsenek barátai,csak itt.

Szintén fura, hogy bnőmmel Mondhatni gyakran találkozunk. Azidő alatt is mikor ezek történtek és én még nem ismertem a pasit. És soha egy szóval se mesélt nekem ezekről,hogy feljár a környék legjobb palijához, pedig itt a környéken mindenki ismeri nagyjából a pasit. Meg a pasi dolgainkat mindig kitárgyaljuk. De erről 1 szót se mondott. Azért fura mert neki is meg nekem is full az ideálom a pali.

Aztán együtt vagyunk 3 hónapja, bnőmnek meséltem a kapcsolatom és soha 1 szóval nem mondta hogy ismeri őket.

Tehát ő már a fagyizás előtt pontosan tudta hogy kivel fog ott találkozni. Akkor minek jött el?

Szóval felba szott ez az egész... De ugyanakkor meg is nyugtatott az amit a kislány mondott. És nem fogom kicsinálni magam ezen. Engem választott, engem akar, velem van. Ha meg volt is köztük vmi az előttem volt.

aug. 16. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!