Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan engedjem el tényleg?
Figyelt kérdés
Röviden annyi a lényeg, hogy sikerült megbántanom egy rossz megjegyzéssel a férfit, akibe majdnem egy éve halálosan szerelmes vagyok, de csak plátói az egész, mindig is az volt. Bocsánatot kértem tőle nagyon hamar. Reménytelen az egész helyzet különben, tudom, hogy már rég el kellett volna engednem, csak annyira beleszerettem...viszont most a szerelem mellett a bűntudat is kínoz, hogy hogy tudtam pont vele ekkorát hibázni. Tudom, nem minden szerelemnek szép a vége, de ez így rettenetes... Mit csináljak? Hogy engedjem el végre őt?aug. 12. 21:37
11/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom, az egész messengeren történt, és csak leláttamozta. Tudom, nem is fog írni már, több napja volt...
aug. 13. 06:56
12/13 A kérdező kommentje:
Na de befejezem a szenvedést, akkorát azért nem hibáztam, inkább folytatom az életem valahogy.
aug. 13. 07:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!