Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan felejtsem el, engedjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan felejtsem el, engedjem el ha nagyon szeretem ?

Figyelt kérdés
Tömören,ő nem szeret viszont ,ebben biztos vagyok. Én meg tiszta szívemből szeretem. El akarom engedni de egyszerűen nem tudom. El fogom tudni engedni és felejteni ?
2023. szept. 17. 17:43
 1/8 anonim ***** válasza:
Elmondtad már neki az érzéseidet?
2023. szept. 17. 17:44
 2/8 A kérdező kommentje:
Azt,hogy szeretem nem mondtam neki. De utaltam már rá.
2023. szept. 17. 17:56
 3/8 anonim ***** válasza:
52%
Nem biztos, hogy ő vette az érzéseid. Lehet, hogy azt hiszi, hogy csak szexre kellenél neki. Mondd el neki az igazat.
2023. szept. 17. 17:59
 4/8 anonim ***** válasza:
52%
Mondd el neki, aztán ha elutasít, akkor ne kenődj el. Ha pedig nem utasít el, akkor minden happy!
2023. szept. 17. 18:14
 5/8 anonim ***** válasza:
56%

"Tömören,ő nem szeret viszont ,ebben biztos vagyok. Én meg tiszta szívemből szeretem. El akarom engedni de egyszerűen nem tudom. El fogom tudni engedni és felejteni ?"

Mi van ha ő is ugyanígy van? És akkor ő se mondta még neked, csak utalt rá. Kommunikáció jó dolog.

2023. szept. 17. 18:17
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Mivel utaltál rá, hogy szereted? Honnan gondolod, hogy nem szeret? Lehet ugyanígy van, mint Te, nem?
2023. szept. 17. 21:26
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne utalj, sugalmazz, jelezz, stb., hanem mondd meg neki egyenesen! A sokat mondó pillantás semmit sem mond. A sejtetés semmit sem ér. Az emberek nem gondolatolvasók, tehát kommunikálni kell, méghozzá nyitottan és egyenesen, egyértelműen.
2023. szept. 18. 07:48
 8/8 anonim ***** válasza:

Az előttem szólókhoz hasonlóan bennem is ez merült fel, miből gondolod, hogy nem szeret? Megint más, ha egyértelműen kinyilvánította, vagy ha csak Te feltételezel elutasítást.

De egyébként idő kérdése, és elfelejted a palit, nekem is sikerült, és ő viszont biztosan nem érzett semmit irántam. Én legalább leírtam neki, "pucérra vetkőztem" előtte, ő meg szexet akart, ennyi.

2023. szept. 18. 11:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!